Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Samarbete: Henriette visar upp hyllsystem Float

Reportage

 / 2020-12-14

Samarbete: Henriette visar upp hyllsystem Float

I samarbete med norska Henriette visar vi hur enkelt det är att skapa oändliga och snygga inredningsmöjligheter med hyllsystem Float. "Jeg er så utrolig fornøyd med disse hyllene fra Beslag Design - det er så god kvalitet, så stilrene at de passer inn hvorsomhelst, og kan bygges akkurat som du vil" säger Henriette själv.


Äntligen kan vi stolt visa upp vårt senaste samarbete med Henriette Wolden (@henriettewo) där hon visar hur enkelt det är att montera vårt hyllsystem Float och skapa oändliga inredningsmöjligheter. Float kan monteras i alla rum - i badrummet, köket, vardagsrummet eller på kontoret. Henriette valde att sätta upp hyllorna i en läcker kombination i hennes vardagsrum. Totalt använde sig Henriette av 8 hyllor i olika storlekar med tillhörande hyllplan


Under monteringen av Float.

"Som navnet på hyllene tilsier: "Float" så er det så fint når hyllene henger over gulvet og flyter. Elsker hvordan de skaper liv, men også ro og dybde i rommet." skriver Henriette på sin blogg. Och vi kan inte annat än att hålla med, hyllsystem Float ger verkligen en öppen och lätt känsla. Och vi älskar hur Henriette har kombinerat och satt ihop hyllorna. 

Systemet finns som färdiga paketlösningar i bredderna 450, 600 och 900mm. Kan kompletteras med hyllplan i svart genomfärgad MDF, som levereras i 2-pack. För den som vill anpassa systemet helt efter egna mått kan profilerna köpas i 3000mm längd tillsammans med de tillbehör som behövs för att skapa önskat slutresultat. Variera, kombinera och förnya!

Kika in hos Henriette för att läsa mer vad hon tycker om hyllsystemet Float och för att se fler bilder.



Psst! Förutom hyllsystem Float visar även Henriette upp våra läckra dörrhandtag Helix 200 i mattsvart.

Hyllsystem Float - 600mm - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/947081_S.jpg?m=1593682381
Hyllplan Float - 900mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947094-42_S.jpg?m=1593683268
Hyllplan Float - 600mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947092-42_S.jpg?m=1593683590
Designa ditt egna unika Float Hyllsystem/bilder/artiklar/liten/hyllsystem-float_S.jpg?m=1593687497
Hyllplan Float - 450mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947090-42_S.jpg?m=1593683538
Hyllsystem Float - 450mm - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/947080_S.jpg?m=1593682404
Hyllsystem Float - 900mm - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/947082_S.jpg?m=1593679901

Dela inlägget

Liknande artiklar

Detaljerna som sätter stilen i ett Retrokök

Detaljerna som sätter stilen i ett Retrokök

Vad är retro? Retro är franska rétro, från rétrospectif, bakåtblickande, ytterst från latin, och syftar på att inspireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi. Svenska kök från 30- till 60-talen har egentligen sett ganska lika ut. Pastellfärger, släta luckor, synliga gångjärn, snäpphandtag, raden med glasbyttor för specerier under köksskåpen och shackrutigt golv. Lutande överskåp i trä och släta skjutdörrar med snäpphandtag. På 50-talet kom hushållsassistenten och brödrosten med bulliga former. Eftersom man var stolt över sina dyra inköp fick de gärna stå framme på diskbänken.
Källsorterar du?

Källsorterar du?

Nytt år, nya vanor. Det blir allt viktigare med källsortering och vi på Beslag Design tycker att det ska vara enkelt att sopsortera. Det är förvaringen som underlättar hanteringen. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att få in sortering i alla hem.