Ida Mårtensson - Vår ambassadör | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Ida Mårtensson - Ambassadör 2022

 / 2022-05-16

Ida Mårtensson - Ambassadör 2022

Ida driver Instagram-kontot @idismartensson och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Ida kommer att visa hur viktiga detaljerna är för att skapa ett ombonat och trivsamt hem. Vi har ställt ett par frågor till Ida för att lära känna henne lite bättre.



Kort fakta om Ida:

Instagram: @idismartensson
Ålder:
34
Yrke: Frisör och kreatör
Bor: Nacka, Stockholm
Projekt just nu: Sommarstuga i Norrland

Hur känner du inför samarbetet med Beslag Design?
Det ska bli så kul att samarbeta med Beslag Design under året då dom alltid levererar så många fina och bra produkter för alla hem.

Hur startade ditt intresse för inredning?
Jag har varit en kreativ själ ända sedan jag föddes. Färg & form har följt med mig i skapande inom mitt yrke som frisör, och inredning har alltid varit ett intresse och något jag gillat. Jag skulle säga att de startade när jag flyttade hemifrån som 16-åring och intresset växer mer och mer för varje år som går och fler projekt man gör.

Hur länge har du drivit ditt instagramkonto?
Jag har drivit det sedan 2014 men med en inrikting mer på resor och livsstil, inriktning inredning var något jag började med 2019.



Vilka är dina bästa tips för att skapa ett ombonat och trivsamt hem?
Man måste inte följa trenderna, utan försök hitta en röd tråd i vad just du gillar för färg, stil och produkter. Jag vet det kan vara svårt, men som jag brukar säga som frisör - bara för en gardinlugg är trendigt kanske inte just du passar eller trivs i den. Var inte rädd att skapa ditt eget.

Var hämtar du din inspiration ifrån?
Mycket sitter i mitt huvud, men även i sociala medierna och Pinterest ger en många kreativa idéer.

Vilka är dina topp 5 favoriter ur Beslag Designs sortiment?
1. Handtag Brutus - Valnöt
2. Base 200 Tvålpumpshållare - Mattsvart
3. Base duschhylla - Mattsvart
4. Knopp Split - Valnöt
5. Dörrhandtag Helix 200 Stripe - Antik Brons

- Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Ida var en given samarbetspartner för oss då vi vet vilken duktig kreatör hon är. Det är ju heller ingen nackdel att hon har ett fantastiskt stilrent och vackert hem där våra produkter passar perfekt in, berättar Sandra Hemberg, medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Följ Ida på Instagram: @idismartensson
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.