5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök

Kök Tips och guider

 / 2023-02-15

5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök

Varje kök har sin karaktär. Låt detaljerna ta plats och bli en del av upplevelsen. Sofistikerat eller okonstlat, tidlöst eller modernt. Detaljer som mjukar upp eller stramar till. Som sticker ut eller smälter in. Sköna kontraster, hårt mot mjukt. Trä, metall, skinn. Form, känsla, innovation. Kökshandtag och knoppar ger det största intrycket för köket. Byt handtag och du har fått ett helt nytt kök. En så enkel sak kan göra hela skillnaden.

1. HANDTAG OCH KNOPPAR SOM MATCHAR DIN STIL
Gillar du lantliga och ombonade kök, avskalade och minimalistiska, retro, bistro eller kanske mer industriellt? Beroende på vilket handtag eller vilken knopp du väljer kan köket få helt olika uttryck. Vi har över 1000 olika modeller i vårt sortiment och något för alla stilar. Upptäck alla våra handtag.

Läderhandtag som mjukar upp och ger ett livfullt inslag, skålhandtag för dig som gillar den lantliga stilen, trähandtag för dig som söker den moderna och varma känslan. Eller varför inte svart som aldrig blir fel? Snyggt att matcha ton i ton eller för att ta plats. Borstat stål, förnicklat och rostfritt för det tidlösa, eleganta eller bistroinspirerade köket. Ett säkert kort om du är osäker! Valmöjligheterna är oändliga.

2. VÄLJ GÄRNA OLIKA BESLAG PÅ SKÅP OCH LUCKOR
Att mixa knoppar och handtag, handtag i olika längder eller att mixa handtag och knoppar från samma serie kan skapa en helt unik känsla och stil.


Handtag Helix / Knopp Helix / Knopp T Helix. Foto: mwinteriordesign.se



3. TÄNK PÅ STORLEK OCH VIKT PÅ SKÅPSLUCKAN
Handtagen ska passa till storleken på luckor, lådor och skåp. Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Vi har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet.

4. TÄNK PÅ HELHETEN OCH SKAPA EN RÖD TRÅD
Ha andra rum i åtanke för att skapa harmoni och ett enhetligt uttryck genom hela hemmet. Handtag på garderobsdörrar, dörrhandtag på innerdörrar, dörrstoppar, krokar i hallen. Beslag Design har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.


Långa handtag Graf Big / Handtag Helix / Krok Graf. mwinteriordesign.se har tänkt på helheten i det här projektet och matchat detaljerna i varje rum.



5. UPPDATERA BEFINTLIGT KÖK MED NYA HANDTAG ELLER KNOPPAR
Vill du inte göra en komplett köksrenovering? Byt beslag och du har fått ett helt nytt kök. En så enkel sak kan göra hela skillnaden. Allt du behöver tänka på är att de nya beslagen kan monteras i hålen där de gamla har suttit.

Beslag Design fångar upp trender och tendenser. Och har koll på det allra senaste, likaväl som det klassiskt stilrena. Smakfulla detaljer till köket, som klarar beröring och håller i många år. Detaljer som gör helheten.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.