E-commerce specialist

E-commerce specialist till Beslag Design

Är du en fena på onlineförsäljning, digital marknadsföring och e-handel? Vet du hur man uppnår bästa resultat – både när det gäller varumärket och säljfrämjande åtgärder? Då kan det vara dig vi söker! Vi befinner oss i ett expansivt skede med en otroligt spännande tid framför oss där du har möjlighet att vara med och sätta din stämpel på företagets framtid.

Detaljer som gör helheten

Sedan 1972 har vi levererat exklusiva, trendiga och praktiska inredningsdetaljer till kunder över hela Norden och Europa. Vårt produktsortiment är brett och vi säljer allt från handtag och knoppar till belysning, badrumstillbehör och förvaringslösningar. Koncernen driver e-handel mot både B2B (Beslag Design) och B2C (Beslag Online).

Din roll hos oss

I rollen som E-commerce specialist kommer du tillsammans med nuvarande team att driva, utveckla och implementera företagets närvaro online.

Ansvarsområden

·       Optimera våra hemsidor för bästa möjliga kundupplevelse

·       Arbeta med upsell och cross-sell

·       Arbeta med planering och uppsättning av kampanjer

·       Arbeta med bilder, texter och film på siter och i sociala medier

·       SEO arbete

·       Analyser av trafik och beteende på site/sociala medier

·       Arbeta med att driva trafik och försäljning via annonsering på Google Ads, Google Shopping, Facebook & Instagram samt andra aktiviteter ex display-annonsering, programmatic m.m.

·       Arbeta med nyhetsbrev

·       Arbeta med innehåll och utveckla vår digitala närvaron

 

Vi söker dig som har koll på den digitala utvecklingen

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av arbete inom e-commerce och digital kommunikation samt relevant utbildning. Du har koll på den digitala utvecklingen och vet hur dagens marknads- och digitala kommunikation fungerar och vad som ligger i framkant. Du är öppen, ansvarsfull, driven och har en stark förmåga att skapa resultat.

·       Svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

·       Van vid att arbeta backoffice till webshop. Vi använder Askås.

·       Kunskap och erfarenhet från Google Analytics.

·       Kunskap och erfarenhet av Google Ads, Google Shopping, Facebook & Instagram annonsering.

·       Kunskap och erfarenhet av e-mailmarknadsföring.

Ansök direkt! Urval sker löpande.

Skicka in din ansökan till par.winberg@beslagdesign.se
Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team!


 

Selger søkes til Beslag Design AS

Ønsker du nye utfordringer i en ekspansiv bedrift hvor du kommer til å få en viktig rolle i det fortsettende arbeidet mot høy tilvekst? Perfekt – da burde du lese videre! Beslag Design AS utvider organisasjonen og søker etter en selger til det norske markedet. Du må være driven og ha et ønske om å utvikle deg i en bedrift som preges av fleksibilitet, høyt under taket og raske beslutningsveier.

 

Läs mer om tjänsten & ansök här