Beslag & inredningsdetaljer som gör helheten | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?

Inlägg taggade med "Skötselråd"

Här tipsar vi dig om trender, besöker vackra hem och berättar allt om våra nyheter.
Vi är så stolta över att visa upp marknadens mest mångsidiga sortiment och nästintill oändliga möjligheter till en förnyad stil.

Badrumstillbehör med 3M tejp

Badrumstillbehör med 3M tejp

Här hittar du all information du behöver för att säkerställa en korrekt montering och optimalt underhåll av våra självhäftande badrumstillbehör. För att den självhäftande produkten ska få ett ordentligt fäste är det viktigt att du följer stegen nedan.
Läs mer
Read more
Skötselråd för våra beslag

Skötselråd för våra beslag

Här berättar vi om hur du kan ta hand om dina handtag och knoppar på bästa sätt. Beslag Designs produkter finns i många olika material och utföranden men de behöver i regel inte någon avancerad rengöring. De rengörs enkelt genom att torkas av med en ren lätt fuktad trasa.
Läs mer
Read more
Skötselråd för läder

Skötselråd för läder

Många av våra handtag är lindade eller svepta med naturgarvat och miljövänligt läder från Tärnsjö Garveri. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet. Läder är ett vackert material som ger ett varmt och naturligt inslag i ditt hem eller till ditt projekt men det är också ett levande material som behöver underhållas. Här finner du våra allmänna skötselråd för läder.
Läs mer
Read more
Så här rengör du produkter av rostfritt stål

Så här rengör du produkter av rostfritt stål

Beslag Design har ett stort utbud av rostfria produkter. I sortimentet hittar man handtag, knoppar, krokar och badrumstillbehör av rostfritt stål. När endast det bästa är gott nog är det produkter i rostfritt stål som är mycket motståndskraftigt mot fläckar, rost och korrosion du ska ha. Men rostfritt stål kan rosta om det inte behandlas på rätt sätt. Här kan du läsa hur du rengör produkter av rostfritt stål på bästa sätt.
Läs mer
Read more