Skötselråd för våra beslag - Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Skötselråd för våra beslag

Skötselråd

 / 2020-02-03

Skötselråd för våra beslag

Här berättar vi om hur du kan ta hand om dina handtag och knoppar på bästa sätt. Beslag Designs produkter finns i många olika material och utföranden men de behöver i regel inte någon avancerad rengöring. De rengörs enkelt genom att torkas av med en ren lätt fuktad trasa.

Alla beslag behöver såklart torkas av om de blir smutsiga. Tänk på att enbart torka av beslagen med en ren lätt fuktad trasa och använd inga rengöringsmedel, då dessa kan påverka ytan. Kan också rengöras med en mikrofiberduk.

Läderskötsel
Läder är ett levande material, och skött på rätt sätt, kommer det bara bli vackrare och vackrare för varje år. 

1. Använd en fuktig och ordentligt urkramad trasa när ni rengör lädret.
2. Efter att ni torkat av läderprodukten är det viktigt att lädret torkar ordentligt innan man applicerar någon form av impregnering (rekommendation: Leather Masters Protection Cream).

Tänk på:
1. Exponering i direkt solljus kan bleka mörka färger och göra ljusa färger mörkare.
2. Varm, torr luft kan torka ut lädret om det inte impregneras regelbundet.
3. Vissa rengöringsmedel och kemikalier kan missfärga och förstöra ytan på lädret.
4. Om ni använder för mycket vatten på lädret så ändrar det färg.

Här berättar vi mer om just skötsel för läder.

Hållfasthet trä

Trä är ett naturmaterial. Om beslaget utsätts för starka krafter exempel vid montering på integrerade kyl/frys eller diskmaskin kan vi inte garantera hållfastheten. Här hittar du alla våra handtag och knoppar i trä.

Har ni frågor, tveka inte på att kontakta oss.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.