Om oss - vi brinner för inredning och detaljer | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?

Om Beslag Design

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Norden och delar av Europa. Vi har som målsättning att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare. 

I dag gör vi alla alltmer medvetna val när vi skapar våra hem. Vi ska i första hand trivas och känna att hemmet har den avkopplande miljö vi så väl behöver i dagens samhälle. Det ska inte bara vara estetiskt tilltalande och personligt utan också innefatta praktiska och funktionella lösningar så att vår tillvaro blir så behaglig som möjligt. I vårt breda sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva för att skapa ett trivsamt och praktiskt hem. 

Vårt sortiment

Sortimentet består av ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. För att kunna tillgodose våra kunder med produkter som passar varje persons önskemål har vi allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga. Handtag och knoppar som matchar just din stil. Klassiska, tidlösa, eleganta eller moderna. Vi har ett brett sortiment av drömdetaljer till alla rum. 

Följ oss på Instagram och Pinterest för ännu mer inspiration!

Kontakt »Lär känna oss

Lär känna mig: Mattias Gunnarsson, Försäljningschef

Lär känna oss

Lär känna mig: Mattias Gunnarsson, Försäljningschef

2022-12-01
Vi säger välkommen till vår nya försäljningschef Mattias! Mattias har lång erfarenhet inom vår bransch liksom inom försäljning och har nu valt att anta utmaningen med att ta nästa steg i att stärka vår position och ta nya geografiska marknader. Vi låter vår nya försäljningschef svara på några frågor och introducera sig själv.
Läs merFöretagsinformation

Beslag Design AB
Org. nr. 556166-4409
info@beslagdesign.se
0431-784 80
Postadress:
Beslag Design AB
Box 1036
269 21 Båstad
Besöksadress:
Beslag Design AB
Inre kustvägen 32
269 43 Båstad