6 detaljer som piffar upp badrummet | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Tips och guider

 / 2023-03-10

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.
Hemma hos inredningsstylisten Ulrika Frederiksen @homeofstyling hittar man det här drömbadrummet med svarta badrumsdetaljer.

1. SKAPA FÖRSTA INTRYCKET MED DÖRREN
Låt upplevelsen av badrummet definieras redan innan du kommer innanför dörren – genom dörrhandtaget. Välj ett dörrhandtag och ett matchande toalettvred som passar din personliga stil och gör badrummet mer inbjudande. 

2. SKAPA ORDNING OCH REDA MED SJÄLVHÄFTANDE BADRUMSKROKAR
Ett städat och organiserat badrum känns genast mer inbjudande. Se till att det finns gott om förvaringsutrymme för handdukar, toalettpapper och andra badrumsprylar. Förvaringslösningar som tillexempel badrumskrokar kan hjälpa till att skapa ordning och reda. Beslag Design har tidlösa snygga krokar som är enkla att montera med självhäftande tejp.


Base - Duschhylla - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/606071-41_S.jpg?m=1628686049
/bilder/artiklar/liten/606070-41_S.jpg?m=1628685056
Base 220 - 2 Krok - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/61610-21_S.jpg?m=1629119615
/bilder/artiklar/liten/61613-21_S.jpg?m=1629125654
/bilder/artiklar/liten/61611-21_S.jpg?m=1629121389
/bilder/artiklar/liten/61602-21_S.jpg?m=1629123198
Base - Tvålpumpshållare - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/606081-41_S.jpg?m=1628688943
/bilder/artiklar/liten/606080-41_S.jpg?m=1628687451
/bilder/artiklar/liten/606082-41_S.jpg?m=1628688361
Solid / Base - Toalettborste - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/620031-41_S.jpg?m=1574177263
Polerad krom /bilder/artiklar/liten/620010_S.jpg?m=1574350547
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/620030_S.jpg?m=1574351929
Mässing /bilder/artiklar/liten/620032-41_S.jpg?m=15743459163. EN LYXIG KÄNSLA MED EN VÄGGHÄNGD TVÅLPUMPSHÅLLARE
Att ha en fin tvål i badrummet kan höja känslan av lyx, men för att skapa en ännu mer elegant atmosfär, rekommenderar vi en vägghängd självhäftande tvålpumpshållare - en detalj som verkligen gör skillnad. Med denna smarta och stilrena lösning kan du spara plats på handfatet och ge badrummet en mer sofistikerad känsla.

4. FÖRENKLA FÖRVARINGEN MED EN DUSCHHYLLA
En badrumshylla kan vara en praktisk och stilren lösning för att förbättra förvaringen i ditt badrum samtidigt som det höjer inredningskänslan. En duschhylla är utmärkt att placera antingen inne i duschen eller vid badkaret för att undvika att ställa schampoflaskorna på golvet. Genom att organisera dina badrumsprylar på en hylla kan du göra badrummet mer överskådligt och det blir enklare att hålla rent och snyggt.
5. GLÖM INTE BELYSNINGEN
För att skapa ett harmoniskt badrum att trivas i är belysningen a och o. En bra allmänbelysning är lika viktig som belysning som ger en avkopplade atmosfär när du behöver det. Tänk på att använda belysning med rätt IP-klassning för våtutrymmen. Här hittar du all Beslag Designs belysning med IP-klass 44 som är lämpliga för badrum.

6. KNOPPAR OCH HANDTAG - ENKELT SÄTT ATT FÖRÄNDRA
En enkel och effektiv metod för att förnya badrummet är att byta ut standardhandtagen och knopparna till något mer modernt och stilfullt. Detta kan göra stor skillnad för helhetsintrycket av badrummet och ge det ett lyft. Hos Beslag Design hittar du ett stort utbud av knoppar och handtag i olika stilar och material, som kan inspirera dig att skapa den badrumsinredning du drömt om.


Stort tack till Ulrika @homeofstyling för att vi fick fotografera våra produkter i dina otroligt vackra badrum. Följ Ulrika för mer inspiration kring heminredning och styling.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket lanserar vi köksreling Aveny i två nya utföranden; mattsvart och borstad rostfritt. Med de två nya utförandena kan du nu matcha detaljerna i de flesta kök. Aveny skapar ordning och reda bland köksverktyg och dekorativa detaljer du vill ha nära till hands i en enkel skandinavisk design. En tidlös detalj tillverkad i robusta material som håller. Välj mellan vårt kompletta set eller skapa ditt helt egna system med förlängningskitet.
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.