6 detaljer som piffar upp badrummet | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Bad Tips och guider

 / 2023-03-10

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.
Hemma hos inredningsstylisten Ulrika Frederiksen @homeofstyling hittar man det här drömbadrummet med svarta badrumsdetaljer.

1. SKAPA FÖRSTA INTRYCKET MED DÖRREN

Låt upplevelsen av badrummet definieras redan innan du kommer innanför dörren – genom dörrhandtaget. Välj ett dörrhandtag och ett matchande toalettvred som passar din personliga stil och gör badrummet mer inbjudande. 

2. SKAPA ORDNING OCH REDA MED SJÄLVHÄFTANDE BADRUMSKROKAR

Ett städat och organiserat badrum känns genast mer inbjudande. Se till att det finns gott om förvaringsutrymme för handdukar, toalettpapper och andra badrumsprylar. Förvaringslösningar som tillexempel badrumskrokar kan hjälpa till att skapa ordning och reda. Beslag Design har tidlösa snygga krokar som är enkla att montera med självhäftande tejp.
3. EN LYXIG KÄNSLA MED EN VÄGGHÄNGD TVÅLPUMPSHÅLLARE

Att ha en fin tvål i badrummet kan höja känslan av lyx, men för att skapa en ännu mer elegant atmosfär, rekommenderar vi en vägghängd självhäftande tvålpumpshållare - en detalj som verkligen gör skillnad. Med denna smarta och stilrena lösning kan du spara plats på handfatet och ge badrummet en mer sofistikerad känsla.

4. FÖRENKLA FÖRVARINGEN MED EN DUSCHHYLLA

En badrumshylla kan vara en praktisk och stilren lösning för att förbättra förvaringen i ditt badrum samtidigt som det höjer inredningskänslan. En duschhylla är utmärkt att placera antingen inne i duschen eller vid badkaret för att undvika att ställa schampoflaskorna på golvet. Genom att organisera dina badrumsprylar på en hylla kan du göra badrummet mer överskådligt och det blir enklare att hålla rent och snyggt.
5. GLÖM INTE BELYSNINGEN

För att skapa ett harmoniskt badrum att trivas i är belysningen a och o. En bra allmänbelysning är lika viktig som belysning som ger en avkopplade atmosfär när du behöver det. Tänk på att använda belysning med rätt IP-klassning för våtutrymmen. Här hittar du all Beslag Designs belysning med IP-klass 44 som är lämpliga för badrum.

6. KNOPPAR OCH HANDTAG - ENKELT SÄTT ATT FÖRÄNDRA

En enkel och effektiv metod för att förnya badrummet är att byta ut standardhandtagen och knopparna till något mer modernt och stilfullt. Detta kan göra stor skillnad för helhetsintrycket av badrummet och ge det ett lyft. Hos Beslag Design hittar du ett stort utbud av knoppar och handtag i olika stilar och material, som kan inspirera dig att skapa den badrumsinredning du drömt om.


Stort tack till Ulrika @homeofstyling för att vi fick fotografera våra produkter i dina otroligt vackra badrum. Följ Ulrika för mer inspiration kring heminredning och styling.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Beslag Design AB, en framstående aktör inom beslag- och interiörprodukter, tillkännager idag att de har ingått ett förvärvsavtal med Salix Group AB - en kundfokuserad handelskoncern som aktivt driver, utvecklar och förvärvar verksamheter inom bygg och industri. Förvärvet gäller 100% av bolaget och ger Beslag Design möjlighet att verka inom en bredare kontext och fortsätta sin resa mot en ny era av tillväxt och expansion.
Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Snêk har hjälpt Per Morberg att förverkliga sin köksdröm – en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik, där knoppen Uno utgör det perfekta pricken över i:et. Med en passion som sträcker sig från scenen till köket, är Morberg en känd profil i Sverige. Skådespelare, författare och kock där varje måltid berättar en historia. I hans nya serie ”Morberg” som visats exklusivt på YouTube har man fått följa hur hans kök har vuxit fram. Nu kan vi inspireras av det färdiga resultatet.