Onlydecolove - Vår ambassadör | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Katerina Dima - Ambassadör 2022

 / 2022-05-16

Katerina Dima - Ambassadör 2022

Katerina driver Instagram-kontot @onlydecolove och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Katerina kommer att visa hur viktiga detaljerna är för att skapa ett ombonat och trivsamt hem. Vi har ställt ett par frågor till Katerina för att lära känna henne lite bättre.Kort fakta om Katerina:

Instagram: @onlydecolove
Ålder:
40
Yrke: Arkitekt, fotograf och kreatör
Bor: Oslo, Norge
Projekt just nu: Jag arbetar som visuell identitetsansvarig för Sprekenhus i Oslo. De ska snart öppna sin första konceptbutik och jag är väldigt glad över att få vara en del av det och att få använda min arkitektoniska bakgrund. Jag försöker skapa ett utrymme som kommer att spegla varumärkets historia och vision.

Hur känner du inför samarbetet med Beslag Design?
Jag är väldigt exalterad över att jobba med Beslag Design, att hitta gömda ädelstenar och att visa upp dessa är en av de saker jag ser mest fram emot.

Hur startade ditt intresse för inredning?
Jag har alltid lockats till form och struktur så jag studerade därför arkitektur för att vårda min naturliga konstnärliga läggning. Inredning är en av de många aspekterna av min designresa, att kunna uttrycka mig kreativt genom denna process är det som är viktigast för mig.

Hur länge har du drivit ditt instagramkonto?
Jag har drivit mitt instagramkonto i cirka 10 år nu.Vilka är dina bästa tips för att skapa ett ombonat och trivsamt hem?
Oavsett vilken prägel du gillar att sätta på hemmet, när vi talar om hemkänsla som integrerar en rofylld och inbjudande atmosfär, är vårt fokus mer på miljön, känslan och upplevelsen. Design bör ljuda och förstärka rummets aura istället för att definiera den, som tillexempel salt till mat.

Var hämtar du din inspiration ifrån?
Vardagen ger mig all inspiration jag behöver. Jag är väldigt observant på miljön jag lever i - jag stannar målmedvetet upp för att förundras över solnedgången, jag blir fängslad av musik, av ett inspirerande tal, den nya museidesignen, min favoritmat. Det finns glädje i allt vi gör i livet och just denna glädje är den största inspirationen och syftet. Jag förvarar ett fotografiskt arkiv över ögonblick som hjälper och inspirerar mig varje gång jag känner att jag behöver ett uppsving.

Vilka är dina topp 5 favoriter ur Beslag Designs sortiment?
1. Dörrhandtag Balder - Krom/Svart
2. Skålhandtag 1843 - Obehandlad mässing
3. Knopp Manor Round - Antik mässing
4. Knopp Portland - Antik brons
5. Handtag 1353 - Svart/läderlindat svart

- Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Jag blev väldigt imponerad av Katerinas flöde första gången jag såg det. En sådan duktig kreatör och fotograf som delar vår passion för arkitektur, inredning och detaljer, berättar Sandra Hemberg, medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Följ Katerina på Instagram: @onlydecolove
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Dela inlägget

Liknande artiklar

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex, designad för infälld montering, ger ett elegant och jämnt ljussken. Den passar väl in i olika inredningar, allt från köksskåp och lådor till vitrinskåp och garderober. Tillsammans med Gamla Uppsala Snickeri guidar vi dig genom varje steg för att säkerställa en smidig och snygg installation av Apex.