Kreativ digital marknadsförare | Lediga jobb | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?

 
Beslag Design söker Kreativ Digital Marknadsförare

Är du en kreativ och driven person med ett starkt intresse för digital marknadsföring? Vill du bidra till att stärka varumärket Beslag Design genom att skapa inspirerande och varumärkesbyggande innehåll och strategier? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Om Beslag Design:
Beslag Design grundades 1972 i Båstad och är idag en ledande aktör inom beslag- och interiörprodukter. Med en årlig omsättning på cirka 200 miljoner SEK levererar vi högkvalitativa produkter och innovativa lösningar till kökstillverkare, kök- och badrumsfackhandeln, arkitekter, snickerier och inredare. Vi är en del av Salix Hem och Beslag, en koncern som inkluderar flera välkända varumärken etablerade över hela Norden.

Med starkt fokus på produktutveckling och trender strävar vi efter att inspirera både företag och privatpersoner. Vårt nybyggda kontor och lager är strategiskt beläget nära Båstads station. För närvarande har vi cirka 50 engagerade medarbetare som arbetar tillsammans för att upprätthålla vår ledande marknadsposition och möta våra kunders behov med högsta möjliga kvalitet och service.

Om rollen:
Som kreativ digital marknadsförare kommer du att utveckla och genomföra digitala marknadsföringsstrategier för att stärka vårt varumärke och öka vår närvaro online. Du kommer att skapa, redigera och publicera engagerande innehåll för våra digitala kanaler. I nära samarbete med vår marknadschef och marknadskommunikatör kommer du att säkerställa att vår digitala kommunikation är enhetlig och kraftfull. Tjänsten är ett föräldravikariat med goda möjligheter till förlängning.


”Tjänsten passar dig som älskar kreativt skapande och vill vara en del av en spännande utvecklingsresa”
– Sandra, Medie- och kommunikationschefHuvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utveckling och implementering av digitala strategier: Skapa och genomföra kreativa och resultatinriktade digitala marknadsföringsstrategier för att öka varumärkeskännedom och driva trafik till våra digitala plattformar.

• Innehållskapande och publicering: Skapa, redigera och publicera engagerande och visuellt tilltalande innehåll för våra digitala kanaler, inklusive sociala medier, hemsida och nyhetsbrev.

• Fotografering och bildredigering: Fota och redigera bilder som representerar vårt varumärke och förstärker vår digitala kommunikation.

• Sociala medier, annonsering och samarbeten: Hantera och optimera våra sociala mediekanaler för att öka engagemang och följarskara (tillsammans med vår marknadskommunikatör). Ta fram material för digital annonsering samt samordna och genomföra digitala kampanjer tillsammans med byråer för bland annat digital annonsering och influencer marketing.

• Analys och optimering: Analysera och optimera effektiviteten av digitala marknadsföringsinsatser.

Kvalifikationer:
• Dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring och innehållsskapande.
• Kreativ och nytänkande med en stark känsla för visuellt tilltalande design.
• Har erfarenhet av Adobe Creative Suite (främst Photoshop och InDesign) och verktyg för webbpublicering (CMS).
• Hög kompetens inom fotografering, inklusive användning av systemkamera och bildredigeringsverktyg.
• God kännedom om aktuella digitala trender och verktyg.

Vi erbjuder:
• En dynamisk och kreativ arbetsmiljö där du får stora möjligheter att påverka och utveckla vårt digitala varumärke.
• Ett nära samarbete med engagerade och kunniga kollegor.
• En arbetsplats där dina idéer och kreativitet värdesätts.

Ansökan: Tjänsten är ett vikariat på 1-1,5 år med stora möjligheter till förlängning. Tillträde snarast möjligt. Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV, personligt brev och gärna en portfolio eller exempel på arbete som visar din kreativitet till karriar@beslagdesign.se.

Frågor om tjänsten?
Kontakta Sandra Hemberg, Medie- och kommunikationschef. Maila sandra.hemberg@beslagdesign.se eller skriv ett meddelande på LinkedIn. Sista ansökningsdatum 19 augusti.