Profilhandtag Edge Filigree - 60mm - Rostfri look | Handtag
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Profilhandtag Edge Filigree - 60mm - Rostfri look i gruppen Sortiment / Handtag / Profilhandtag hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (304190-11)
Profilhandtag Edge Filigree - 60mm - Rostfri look
Profilhandtag Edge Filigree - 60mm - Rostfri look

Profilhandtag Edge Filigree - 60mm - Rostfri look

304190-11
Edge Filigree från Furnipart vann German Design Award 2018. Bakom designen med mjuka former i ett lekfullt mönster står skaparen Rikke Frost.

Profilhandtag bör fästas med träskruv. Förborra för att undvika risk för sprickor i vissa material och för att inte skruven riskerar att skjuta materialet framåt så att det skapas en utbuktning på framsidan av låd-/skåpfronten.
 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.
 • Specifikationer
 • Artikelbredd: 1,5 mm
  Artikeldjup: 45 mm
  Artikelhöjd: 21 mm
  Artikellängd: 60 mm
  C/C-mått: 20 mm
  Material: aluminium
  Utförande: Rostfri look
  Sunda Hus ID: "Bedömning"A (34QAG7J3KW)
 • Produktblad
 • Monteringsanvisning

 • Profilhandtaget fästs på luckans eller lådans insida med medföljande skruvar. Förborra gärna innan du monterar handtaget och tänk på att hålen inte ska gå igenom luckan.

  Vid installation av profilhandtag på skåpluckor där det finns flera lådor placerade ovanpå varandra, är det viktigt att säkerställa att lådorna kan öppnas utan att de kolliderar med handtaget. För att åstadkomma detta bör man placera handtaget på en höjd som gör att det inte hindrar öppningen av lådorna. Det kan vara en god idé att först mäta avståndet mellan lådorna och sedan placera handtaget på en höjd som är tillräckligt hög för att det ska finnas gott om utrymme för att öppna lådorna utan att de vidrör handtaget.

Blogg

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.