Beslag & inredningsdetaljer som gör helheten | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?

Inlägg taggade med "Våra ambassadörer"

Här tipsar vi dig om trender, besöker vackra hem och berättar allt om våra nyheter.
Vi är så stolta över att visa upp marknadens mest mångsidiga sortiment och nästintill oändliga möjligheter till en förnyad stil.

Möt våra ambassadörer för 2023

Möt våra ambassadörer för 2023

Vi presenterar stolt våra ambassadörer för 2023. Under året kommer sju noga utvalda influensers sprida vårt budskap om att det är detaljerna som gör helheten. Profilerna kommer låta oss följa med under spännande renoveringar, DIY-projekt och visa detaljer för alla rum. ”Det känns väldigt roligt att få presentera både nya och ”gamla” ambassadörer som alla matchar Beslag Designs värderingar. Profilerna är pricksäkra och inspirerande i sitt content och vi ser fram emot att inspirera tillsammans under året” – Sandra Hemberg, Medie- och kommunikationschef på Beslag Design.
Läs mer
Read more
Amalie Fagerli - Ambassadör 2022

Amalie Fagerli - Ambassadör 2022

Norska Amalie Fagerli driver Instagram-kontot @svenngaarden och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Amalie kommer under hösten låta oss följa med i ett spännande projekt där hon visar hur detaljer som badrumstillbehör, dörrhandtag och knoppar skapar en helhet. Vi har ställt ett par frågor till Amalie för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
Fredik Karlsson - Ambassadör 2022

Fredik Karlsson - Ambassadör 2022

Fredrik driver Instagram-kontot @fredrikkarlssoninteriors och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Fredrik kommer under året att låta oss följa med i diverse projekt där han visar hur viktiga detaljer som handtag och knoppar är. Vi har ställt ett par frågor till Fredrik för att lära känna honom lite bättre.
Läs mer
Read more
Amanda Axelsson - Ambassadör 2022

Amanda Axelsson - Ambassadör 2022

Amanda Axelsson driver ett Instagramkonto med fokus på inredning, familj och fotografi. Hon är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Amanda kommer låta oss följa med i hennes renovering av familjens nya bostad och visa hur viktiga detaljer är för att skapa en helhet. Vi har ställt ett par frågor till Amanda för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
Ida Mårtensson - Ambassadör 2022

Ida Mårtensson - Ambassadör 2022

Ida driver Instagram-kontot @idismartensson och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Ida kommer att visa hur viktiga detaljerna är för att skapa ett ombonat och trivsamt hem. Vi har ställt ett par frågor till Ida för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
Josefine Svensson Eklund - Ambassadör 2022

Josefine Svensson Eklund - Ambassadör 2022

Josefine driver Instagram-kontot @josefineshem och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Josefine kommer låta oss följa med i deras totalrenovering under året och visa flera produkter ur vårt sortiment. Vi har ställt ett par frågor till Josefine för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
Katerina Dima - Ambassadör 2022

Katerina Dima - Ambassadör 2022

Katerina driver Instagram-kontot @onlydecolove och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Katerina kommer att visa hur viktiga detaljerna är för att skapa ett ombonat och trivsamt hem. Vi har ställt ett par frågor till Katerina för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
5 snabba frågor till 34kvadrat.se

5 snabba frågor till 34kvadrat.se

Vi presenterade nyligen inredningsbloggaren Emelie Ekman som driver 34kvadrat som vår nya ambassadör. Ambassadörskapet innebär att Emelie och Beslag Design kommer ha ett långsiktigt samarbete under 2020. Vi ställde 5 snabba frågor till Emelie för att lära känna henne lite bättre.
Läs mer
Read more
34kvadrat ambassadör för Beslag Design

34kvadrat ambassadör för Beslag Design

Inredningsbloggaren Emelie Ekman som driver 34kvadrat är Beslag Designs nya ambassadör och en viktig del i bolagets satsning framåt. Ambassadörskapet innebär att Emelie och Beslag Design kommer ha ett långsiktigt samarbete under 2020. \"Samarbetet är hundra procent genuint från min sida och jag är otroligt glad att jag kom i kontakt med Beslag Design\", berättar Emelie.
Läs mer
Read more
ARTIKEL 1 AV 10.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla