Fjärrkontroll Easi system S-M | Belysning | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Fjärrkontroll Easi system D-M - Svart i gruppen Produkter / Belysning / D-Motion hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (973728)
Fjärrkontroll Easi system D-M - Svart
Fjärrkontroll Easi system
Fjättkontroll Easi system
Fjärrkontroll Easi system

Fjärrkontroll Easi system D-M - Svart

973728

Easi är ett kontrollsystem för D-M-armaturer som används för att kontollera ljusstyrkan och färgtemperaturen. Fjärrkontrollen är elegant och modern med mjuka linjer och neutrala färger. Smälter in diskret och harmoniskt i alla miljöer. Den runda formen med mjuka kanter gör kontrollen särskilt ergonomisk och säker. Tack vare den syntetiska gummiringen som omsluter fjärrkontrollen ökar dess grepp och det skyddar också från oavsiktliga stötar.

Easi kontrollenhet har en medföljande monteringsplatta som är magnetisk och som antingen kan skruvas fast på väggen eller monteras med dubbelhäftande tejp. Fjärrkontrollen fäster enkelt vid den magnetiska basen.

Med fjärrkontrollen och tillhörande drivdon kan du trådlöst styra ljusstyrka och färgtemperatur. Upp till 7 drivdon kan kopplas till en Easi fjärrkontroll och dessa kan i sin tur delas upp i tre olika grupper som kan styras individuellt.  

Antal: 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.
  • Specifikationer
  • Artikelbredd: 71,8 mm
    Artikeldjup: 21 mm
    Artikellängd: 71,8 mm
    Monteringsanvisning: Monteringsanvisning
  • Produktblad
  • Monteringsanvisning

Blogg

Nyheter i vårt belysningssortiment

Nyheter i vårt belysningssortiment

Hur vore livet utan belysning? Belysning är så mycket mer än att bara kunna se saker. Det påverkar vårt humör, vår sömn och även hur vi upplever vår omgivning. Vilken typ av ljus strävar du efter? Varmt eller kallt? Ljusstyrka? Vad vill du belysa? Vi på Beslag Design har ett belysningssortiment som passar i kök, badrum, garderober och i möbler vilket vi nu kompletterar med flera spännande produktnyheter - bland annat en nyhet som möjliggör full kontroll av ljusstyrka och färgtemperatur.
Läs mer
Skapa ett D-motion belysningssystem i tre steg

Skapa ett D-motion belysningssystem i tre steg

D-motion (D-M) är en kollektion bestående av armaturer och drivdon som används för att kontrollera ljusstyrka och färgtemperatur. Kombinationen av dessa två parametrar används för att styra ljuskällor anpassat efter miljön de är installerade i, aktiviteterna som ljuset krävs för och användarens förväntningar – från högre, kallare värden på morgonen till neutralt ljus på eftermiddagen och lägre, varmare ljus på kvällen. I den här guiden visar vi hur du skapar ett D-motion belysningssystem i tre steg.
Läs mer

Tillbehör vi rekommenderar

Anslutningskabel - X-Driver - 2000mm/bilder/artiklar/liten/973704_S.jpg?m=1593070153
Drivdon Easi D-M/bilder/artiklar/liten/drivdon easi-svart_S.jpg?m=1648473286