Handtag Bolmen - 96mm - Obehandlad mässing | Beslag design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Handtag Bolmen - 96mm - Obehandlad mässing i gruppen Sortiment / Handtag hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (336905-11)
Handtag Bolmen - 96mm - Obehandlad mässing

Handtag Bolmen - 96mm - Obehandlad mässing

336905-11
Handtag Bolmen är ett klassiskt, stilrent handtag som ger rummet en ny lyster. Bolmen har en tidlös design och passar bra både som kökshandtag eller möbelhandtag. Förnya dina köksluckor eller garderober. Handtaget finns i flera längder och i olika utföranden. Välj mellan obehandlad polerad mässing, polerad mässing, obehandlad mässing samt förnicklat utförande. Den obehandlade mässingen kommer ge handtaget en vacker patina med åren. 

Obehandlad mässing åldras och patineras vackert med tiden

Våra produkter i obehandlad mässing saknar skyddslack för att mässingytan ska kunna reagera med syre och patineras. Obehandlad mässing är ett ärligt, livfullt och föränderligt material med en levande yta som med tiden mörknar och fläckas på ett vackert vis. Notera att produkter i obehandlad mässing med en borstad yta har en tendens att mörkna och fläckas snabbare än de produkter som är i polerad obehandlad mässing. Om du önskar ljusa upp eller avlägsna fläckar från produkterna, kan de enkelt poleras med ett lämpligt metallputsmedel.

Foto: Haga Köket
 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.

Blogg

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.