Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Populära Graf-serien växer!

Nyheter

 / 2020-05-12

Populära Graf-serien växer!

Beslag Designs succéserie Graf växer, inte bara i den bemärkelsen att sortimentet blir större utan knopparna och handtagen i serien växer rentav och får utökade dimensioner. Nu är nämligen Graf Big här! Knoppen lanseras i en stor version på hela 38mm och 50mm i diameter. De nya handtagen i Graf Big har också en större diameter på 14mm som ger ett kraftigare grepp, perfekta för dörrar och skåp med stora dimensioner.


Graf är en tuff serie i industriell design med greppvänlig struktur. Serien består sedan tidigare av Graf Mini, bestående av handtag i tre olika längder, varav det längsta lanserades förra året och är hela 1200mm. Graf Mini består även av en knopp på 10mm i diameter och en läcker T-knopp. Succéserien kompletteras nu med Graf Big.

Nu är Graf Big här!
Ruffa till omgivningen med ett par av de här handtagen eller knopparna med en utökad och kraftigare radie. Graf Big lanseras, precis som övriga produkter i serien, i utförandena svart, rostfri look och mässing. Perfekta till dörrar, skåp och möbler - i sovrum, badrum och kök. Passar såväl det egna hemmet som den offentliga miljön.

Den lättrade ytan gör handtagen och knopparna extra härliga att greppa. Det gör att Graf därför skapar en optimal kombination mellan det praktiska och estetiska. Idag gör vi alla alltmer medvetna val när vi skapar våra hem och kontor. Vi ska i första hand trivas och känna att hemmet har den avkopplande miljö vi så väl behöver i dagens samhälle. Det ska inte bara vara estetiskt tilltalande och personligt utan också innefatta praktiska och funktionella lösningar så att vår tillvaro blir så behaglig som möjligt.

- De långa handtagen är här för att stanna och vi är väldigt stolta över att komplettera serien med de här kraftigare handtagen. Den utökade radien gör att de känns ännu mer majestätiska och de sticker verkligen ut och visar personligheten i rummet, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.Följande produkter ingår i Graf Big:
Knopp Graf Big 38 mm
Knopp Graf Big 50 mm
Handtag Graf Big 192
Handtag Graf Big 320
Handtag Graf Big 1168

Graf Big finns i följande utföranden:
Rostfri look, svart och mässing.

Handtag Graf Big - Rostfri look/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655
Mässing /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Mattsvart /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
Handtag Graf Big - Mässing/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Mattsvart /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655
Handtag Graf Big - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
Mässing /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655

Dela inlägget

Liknande artiklar

Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Beslag Designs kontor och lager, signerad arkitekt Kay Linghoff, fick stå som inspirerande exempel under Näringslivsgalan i Båstad och vinner Båstad kommuns arkitekturpris. Urbana och välutformade lokaler lyfts fram som framgångsfaktorer för det lyckade bygget.
Kommande mässor - 2022

Kommande mässor - 2022

Äntligen öppnar mässorna upp igen och vi kan mötas! Ta tillfället i akt och lär känna oss på någon av våra inplanerade mässor under 2022. På samtliga mässor har vi med oss flera nyheter inom de allra senaste trenderna. Se våra nya modeller av knoppar, handtag och dörrhandtag samt det senaste inom LED-belysning. Vi ser fram emot ett besök av just dig som delar vår passion för inredningstrender och design. Planera in ert besök redan idag.