5 snabba frågor till 34kvadrat.se | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
5 snabba frågor till 34kvadrat.se

Aktuellt

 / 2020-05-13

5 snabba frågor till 34kvadrat.se

Vi presenterade nyligen inredningsbloggaren Emelie Ekman som driver 34kvadrat som vår nya ambassadör. Ambassadörskapet innebär att Emelie och Beslag Design kommer ha ett långsiktigt samarbete under 2020. Vi ställde 5 snabba frågor till Emelie för att lära känna henne lite bättre.Namn: Emelie Ekman
Ålder: 29
Bor: Vasastan, Stockholm
Projekt just nu: I sluttampen av totalrenoveringen av min och fästmannens sekelskiftes 3a i Vasastan, Stockholm.

Hur länge har du bloggat och hur startade ditt intresse för inredning?

- Jag startade bloggen 2012 när jag flyttade till min första egna lägenhet på 34 kvadratmeter (därav bloggens namn). Då var bloggen främst för min egen skull, en sorts virtuell inspirationsmapp. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av inredning och bostäder. Jag älskade att möblera om i mitt rum som barn och tonåring och jag följde mer än gärna med mamma till Ikea. Jag tror även att jag präglats och inspirerats av mina föräldrar som alltid har någon form renoveringsprojekt igång.

Vart hämtar du inspiration till din inredning?

- Det kan vara allt från människor, platser och miljöer till en husfasad eller ett vackert porslin på en restaurang. Dessutom hänger jag en hel del på Pinterest och Instagram!

Ditt bästa tips till de som går i renoveringstankar?

- För att undvika att behöva stressa fram beslut rekommenderar jag alla att försöka skapa en tydlig riktning och en målbild genom att samla bilder, material, färger och annat som du inspireras av i en mood board. Låt detta ta tid. Beslut på impuls blir nästan aldrig bra. Gör sedan en så kallad "Rumsbeskrivning" där du som anger rum för rum vilka ytskikt, golv, tapeter, färger, beslag, lister osv som rummet skall ha. Extra viktigt om ni anlitar hantverkare. Ett tips till alla som ska inreda oavsett om det gäller en renovering eller inte är att våga lita på sin egen känsla i stället för att följa trender (som snabbt blir omoderna) slaviskt. Kom ihåg att du inreder för dig och din familj, inte för ett snyggt instagramflöde eller för dina vänner på besök.

Kan inte du berätta kort om första gången du hörde talas om Beslag Design?

- Det var nog när jag för några år sedan byggde ett eget förvaringsskåp av IKEA-stommar som jag ville lyxa till med snygga beslag.Varför just knopp Mynta i ert nya kök?

Vi har valt ett klassiskt kök som passar väl med husets byggnadsår och övriga detaljer i lägenheten. Jag ville att beslagen vi valde skulle harmonisera med denna vision av köket. Valet föll därför på Mynta som med sin detaljrika knopp och runda, vida fot känns väldigt klassisk utan att vara tråkig. Dessutom tycker jag att det är extra kul att det är en nyhet i sortimentet.

Följ Emelie på Instagram: @34kvadrat
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Knopp Mynta - 32mm - Förnicklad/bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
Svart /bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
0 kr
Handtag Brohult M - Förnicklad/bilder/artiklar/liten/htg-brohult-m-fornicklad_S.jpg?m=1562048320
Förnicklad /bilder/artiklar/liten/397046-11_S.jpg?m=1562049785
Mässing /bilder/artiklar/liten/397047-11_S.jpg?m=1562049947
Svart /bilder/artiklar/liten/397049-11_S.jpg?m=1562050052
fr. 42 kr
Knopp Mynta - 32mm - Svart/bilder/artiklar/liten/308635-11_S.jpg?m=1593441211
Förnicklad /bilder/artiklar/liten/308636-11_S.jpg?m=1593441157
0 kr

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.