Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Välkommen till vår nya hemsida

Nyheter

 / 2020-09-29

Välkommen till vår nya hemsida

Idag lanserar vi äntligen vår nya hemsida. Under flera månader har vi planerat, designat och byggt för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Nytt utseende, snabbare, mer inspiration och lite bättre helt enkelt.


Vi har länge längtat efter att lansera en ny hemsida och framförallt en ny e-handel som skulle underlätta för våra återförsäljare att lägga beställningar hos oss. Nu är dagen äntligen här och vi kan stolt visa upp i alla fall en del av vår nya sida. Vår e-handel, som precis som tidigare, enbart är till för våra återförsäljare, behöver ett par veckor till för att testas och optimeras så att den blir så bra som möjligt. Tillsvidare kan du som återförsäljare till Beslag Design enkelt lägga dina beställningar i vår gamla e-handel. Du når vår e-handel genom att klicka på låset och på "Logga in" till höger i menyraden. När vår nya e-handel lanseras informerar vi såklart er och länken i menyraden byts ut. Besöker du oss som privatperson och vill köpa någon av våra produkter skulle vi vilja hänvisa dig till vår sida med återförsäljare. Kika runt på vår nya sida för inspiration till ditt hem eller ditt nya spännande projekt.

Vi hoppas att ni upplever vår nya hemsida inspirerande och användarvänlig. Vi ser fram emot att visa upp vår optimerade e-handel om ett par veckor.

Vi tar tacksamt emot er feedback. Kika gärna runt på sidan och släng iväg ett mejl till oss med funderingar, frågor och feedback. 

Följ oss på Instagram och Pinterest för ännu mer inspiration!


Fotograf till bilderna i det här inlägget: Sofia Thelin @sofiamilk

Dela inlägget

Liknande artiklar

Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Beslag Designs kontor vinner arkitekturpris

Beslag Designs kontor och lager, signerad arkitekt Kay Linghoff, fick stå som inspirerande exempel under Näringslivsgalan i Båstad och vinner Båstad kommuns arkitekturpris. Urbana och välutformade lokaler lyfts fram som framgångsfaktorer för det lyckade bygget.
Kommande mässor - 2022

Kommande mässor - 2022

Äntligen öppnar mässorna upp igen och vi kan mötas! Ta tillfället i akt och lär känna oss på någon av våra inplanerade mässor under 2022. På samtliga mässor har vi med oss flera nyheter inom de allra senaste trenderna. Se våra nya modeller av knoppar, handtag och dörrhandtag samt det senaste inom LED-belysning. Vi ser fram emot ett besök av just dig som delar vår passion för inredningstrender och design. Planera in ert besök redan idag.