Välkommen till vår nya hemsida
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välkommen till vår nya hemsida

Aktuellt

 / 2020-09-29

Välkommen till vår nya hemsida

Idag lanserar vi äntligen vår nya hemsida. Under flera månader har vi planerat, designat och byggt för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Nytt utseende, snabbare, mer inspiration och lite bättre helt enkelt.


Vi har länge längtat efter att lansera en ny hemsida och framförallt en ny e-handel som skulle underlätta för våra återförsäljare att lägga beställningar hos oss. Nu är dagen äntligen här och vi kan stolt visa upp i alla fall en del av vår nya sida. Vår e-handel, som precis som tidigare, enbart är till för våra återförsäljare, behöver ett par veckor till för att testas och optimeras så att den blir så bra som möjligt. Tillsvidare kan du som återförsäljare till Beslag Design enkelt lägga dina beställningar i vår gamla e-handel. Du når vår e-handel genom att klicka på låset och på "Logga in" till höger i menyraden. När vår nya e-handel lanseras informerar vi såklart er och länken i menyraden byts ut. Besöker du oss som privatperson och vill köpa någon av våra produkter skulle vi vilja hänvisa dig till vår sida med återförsäljare. Kika runt på vår nya sida för inspiration till ditt hem eller ditt nya spännande projekt.

Vi hoppas att ni upplever vår nya hemsida inspirerande och användarvänlig. Vi ser fram emot att visa upp vår optimerade e-handel om ett par veckor.

Vi tar tacksamt emot er feedback. Kika gärna runt på sidan och släng iväg ett mejl till oss med funderingar, frågor och feedback. 

Följ oss på Instagram och Pinterest för ännu mer inspiration!


Fotograf till bilderna i det här inlägget: Sofia Thelin @sofiamilk

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.