Beslag Design utsedd till Årets företag
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Beslag Design är Årets företag

Aktuellt

 / 2020-10-20

Beslag Design är Årets företag

Beslag Design utsedd till årets företag i Båstad kommun på Näringslivsfesten.


Torsdagen den 15 oktober 2020 tilldelades Beslag Design "Årets företag" vid Näringslivsfesten i Båstad med följande motivering:

"Med ett målmedvetet och framgångsrikt arbete med att utveckla produkter väl anpassade till kundens behov och önskemål har man över lång tid skapat en mycket god utveckling, omsättning och lönsamhet. I produktutvecklingen visar man på stor innovationsförmåga där kvalitet, funktionalitet och design är framgångsfaktorer. Företagets anda präglas av nyfikenhet, intresse och vilja att ligga i framkant vad gäller utveckling och design.
 Företaget är en fin förebild, som visar att det går att starta, växa och utveckla sitt företag med fortsatt hemvist på Bjäre."

–Vi har haft en väldigt fin utveckling under många år och är oerhört stolta över utmärkelsen som "Årets Företag" i Båstad, kommenterar VD Pär Winberg. Trender och design är fokus för vår produktutveckling och detta uppskattas av våra kunder. På Beslag Design arbetar vi mycket i team och alla anställda hjälps åt för att nå våra mål. Utmärkelsen är ett bevis på detta.

Kriterierna för att kunna bli utsedd till Årets företag är:
Företaget ska vara en god ambassadör för Båstads kommun och verka inom kommunen. Priset fokuserar på verksamheten och nedanstående kriterier är vägledande.

Företaget ska:
- Uppvisa god utveckling avseende vinst och antalet anställda.
- Ha en god produktutveckling som är väl anpassad till omvärlden och framtidens krav.
- Gärna stå för något oväntat och/eller innovativt.
- Ha en tydlig affärsidé som gärna får stå för nytänkande
- Ha betydelse för Båstad och Bjärehalvöns utveckling.
- Ha en god personalkultur.
- Vara en god förebild för andra företag.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.