Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Beslag Design är Årets företag

Aktuellt

 / 2020-10-20

Beslag Design är Årets företag

Beslag Design utsedd till årets företag i Båstad kommun på Näringslivsfesten.


Torsdagen den 15 oktober 2020 tilldelades Beslag Design "Årets företag" vid Näringslivsfesten i Båstad med följande motivering:

"Med ett målmedvetet och framgångsrikt arbete med att utveckla produkter väl anpassade till kundens behov och önskemål har man över lång tid skapat en mycket god utveckling, omsättning och lönsamhet. I produktutvecklingen visar man på stor innovationsförmåga där kvalitet, funktionalitet och design är framgångsfaktorer. Företagets anda präglas av nyfikenhet, intresse och vilja att ligga i framkant vad gäller utveckling och design.
 Företaget är en fin förebild, som visar att det går att starta, växa och utveckla sitt företag med fortsatt hemvist på Bjäre."

–Vi har haft en väldigt fin utveckling under många år och är oerhört stolta över utmärkelsen som "Årets Företag" i Båstad, kommenterar VD Pär Winberg. Trender och design är fokus för vår produktutveckling och detta uppskattas av våra kunder. På Beslag Design arbetar vi mycket i team och alla anställda hjälps åt för att nå våra mål. Utmärkelsen är ett bevis på detta.

Kriterierna för att kunna bli utsedd till Årets företag är:
Företaget ska vara en god ambassadör för Båstads kommun och verka inom kommunen. Priset fokuserar på verksamheten och nedanstående kriterier är vägledande.

Företaget ska:
  • Uppvisa god utveckling avseende vinst och antalet anställda.
  • Ha en god produktutveckling som är väl anpassad till omvärlden och framtidens krav.
  • Gärna stå för något oväntat och/eller innovativt.
  • Ha en tydlig affärsidé som gärna får stå för nytänkande.
  • Ha betydelse för Båstad och Bjärehalvöns utveckling.
  • Ha en god personalkultur.
  • Vara en god förebild för andra företag.

Dela inlägget

Liknande artiklar