Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Katalog Handtag & Knoppar 2021 är här

Nyheter

 / 2020-11-25

Katalog Handtag & Knoppar 2021 är här

2021 års katalog innehåller massvis med nyheter och inspiration från kunder, Instagramsamarbeten och återförsäljare.


Nyheterna blandas med flera klassiska storsäljare som har utvecklats vidare med nya storlekar och utföranden. 

–Vi är än en gång stolta över att visa upp marknadens mest mångsidiga sortiment, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.

Ta en titt i nya katalogen »

Dela inlägget

Liknande artiklar

Samarbete: 34kvadrat.se visar upp stämningsfull belysning och ett DIY-projekt

Samarbete: 34kvadrat.se visar upp stämningsfull belysning och ett DIY-projekt

I början på 2020 presenterade vi Emelie Ekman som driver inredningsbloggen 34kvadrat.se som vår ambassadör. Under året som har gått har Emelie visat upp flera projekt där hon använt sig utav Beslag Designs produkter. Nu visar Emelie hur hon har byggt sin egen hatthylla där hon bland annat använd krok Siljan och så visar hon deras helt fantastiska vinrum med stämningsfull belysning. "Att ha rätt belysning är väldigt viktigt för ett funktionellt och mysigt hem", förklarar Emelie.
Årsresumé 2020 – våra höjdpunkter och nyheter

Årsresumé 2020 – våra höjdpunkter och nyheter

2020 har vart ett mycket speciellt år för hela världen med anledning av Corona. Turligt nog har vi på Beslag Design inte blivit negativt drabbade och vi har fortsatt kunna leverera ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Det har nu blivit dags att runda av 2020 och blicka tillbaka på några av våra höjdpunkter från året.