Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Katalog Handtag & Knoppar 2021 är här

Nyheter

 / 2020-11-25

Katalog Handtag & Knoppar 2021 är här

2021 års katalog innehåller massvis med nyheter och inspiration från kunder, Instagramsamarbeten och återförsäljare.


Nyheterna blandas med flera klassiska storsäljare som har utvecklats vidare med nya storlekar och utföranden. 

–Vi är än en gång stolta över att visa upp marknadens mest mångsidiga sortiment, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.

Ta en titt i nya katalogen »

Dela inlägget

Liknande artiklar

Detaljerna som sätter stilen i ett Retrokök

Detaljerna som sätter stilen i ett Retrokök

Vad är retro? Retro är franska rétro, från rétrospectif, bakåtblickande, ytterst från latin, och syftar på att inspireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi. Svenska kök från 30- till 60-talen har egentligen sett ganska lika ut. Pastellfärger, släta luckor, synliga gångjärn, snäpphandtag, raden med glasbyttor för specerier under köksskåpen och shackrutigt golv. Lutande överskåp i trä och släta skjutdörrar med snäpphandtag. På 50-talet kom hushållsassistenten och brödrosten med bulliga former. Eftersom man var stolt över sina dyra inköp fick de gärna stå framme på diskbänken.
Källsorterar du?

Källsorterar du?

Nytt år, nya vanor. Det blir allt viktigare med källsortering och vi på Beslag Design tycker att det ska vara enkelt att sopsortera. Det är förvaringen som underlättar hanteringen. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att få in sortering i alla hem.