Källsorterar du? | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Källsorterar du?

Aktuellt Kök

 / 2021-01-20

Källsorterar du?

Nytt år, nya vanor. Det blir allt viktigare med källsortering och vi på Beslag Design tycker att det ska vara enkelt att sopsortera. Det är förvaringen som underlättar hanteringen. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att få in sortering i alla hem.HERO är lösningen
På grund av kommande lagstiftningar har vår leverantör IMA utvecklat en lösning som kan användas över hela Europa – HERO! En ventilerad behållare specialiserad på att samla in matavfall. Det fantastiska med HERO är att den kan användas tillsammans med alla olika typer av påsar och därmed också fungerar i alla länder. Dess design gör det möjligt att kunna placera behållaren i nästan alla kökslådor och skåp.85% återvunnen plast
Kärlen i Beslag Designs avfallsbehållare är tillverkade i Sverige av 85% återvunnen plast. Genom att använda återvunnen plast från konsumentledet kan den negativa miljöpåverkan minskas. Detta gör vi genom att i större omfattning använda återvunnen plast istället för nyproducerad.

Det finns många fördelar med återvunnen plast bland annat:
- Upp till 80 % mindre energiåtgång i jämförelse med att använda nyproducerad plast.
- Mindre råmaterial behöver användas.
- Minskad klimatpåverkan. Varje ton återvunnen plast som återanvänds kan reducera koldioxidutsläppen med upp till 3 ton i jämförelse med att producera ny plast.

Byggvarubedömningen 
Samtliga produkter i vårt källsorteringssortiment är accepterade av Byggvarubedömningen, en förening som bedömer produkter ur ett hållbarhetsperspektiv för att minimera användningen av miljö- och hälsoskadliga ämnen i byggnader.Skräddarsy din källsortering så att den passar dig och ditt projekt. Bra för både dig och planeten! Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Källsortering Cube Compact - Silver/bilder/artiklar/liten/cube-compact-silver_S.jpg?m=1593594728
Källsortering Trend Highside Eco - Mörkgrå/bilder/artiklar/liten/trend-highside-morkgra_S.jpg?m=1617824463
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå/bilder/artiklar/liten/210005058_S.jpg?m=1620388730

Dela inlägget

Liknande artiklar

Trevlig sommar!

Trevlig sommar!

Nu är det semestertider och många hoppas på sol och vackert väder. Men det kan ju också vara så att det är skönt med lite ”dåligt” väder och regn några dagar, så kan man ta tag i det där fixa-hemma-projektet man har funderat på länge. Med små och enkla medel kan du förnya hemma utan att det kommer kosta dig en förmögenhet. För så sant som det är sagt, så sitter det i detaljerna. Och vi på Beslag Design har detaljerna som gör helheten. Nyligen har vi lanserat flera spännande nyheter som passar till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell.
Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Camilla Hamid är en svensk receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock och bloggare. Dagligen inspirerar hon på Instagram och YouTube. För att kunna ta fram ännu bättre recept och content hjälpte MW Interior Design Camilla att skapa ett fantastiskt studiokök. Köket kommer från Epoq. En detalj som sticker ut och gör helheten är Beslag Designs köksreling Aveny.