Kommande mässor - 2022
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Kommande mässor - 2022

Aktuellt

 / 2021-10-22

Kommande mässor - 2022

Äntligen öppnar mässorna upp igen och vi kan mötas! Ta tillfället i akt och lär känna oss på någon av våra inplanerade mässor under 2022. På samtliga mässor har vi med oss flera nyheter inom de allra senaste trenderna. Se våra nya modeller av knoppar, handtag och dörrhandtag samt det senaste inom LED-belysning. Vi ser fram emot ett besök av just dig som delar vår passion för inredningstrender och design. Planera in ert besök redan idag.


Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna. Och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet. Som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Hos oss hittar du handtag, belysning, ben, förvaring, knoppar och beslag. Små saker som gör stor skillnad. Detaljerna som gör helheten, med andra ord.

Kommande mässor 2022

Nordbygg, 26-29 april
Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Läs mer om Nordbygg här.

Trä och teknik, 30 aug-2 sept
Trä & Teknik är Nordens största mötesplats för alla som arbetar med och använder trä. Den är det självklara valet för dig som vill få mer kunskap och hitta nya affärsmöjligheter inom träets alla användningsområden. Läs mer om Trä & teknik här.

Inställd! Stockholm Furniture and Light Fair, flyttad till 6-9 september
Stockholm Furniture & Light Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design! Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Läs mer om Stockholm Furniture & Light Fair här.



Film från vår monter på Bygg Reis Deg 2021.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.