Lär känna: Linda, kundtjänstansvarig | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Linda Johansson, kundtjänstansvarig

Lär känna oss

 / 2022-02-01

Lär känna mig: Linda Johansson, kundtjänstansvarig

För att du ska få lära känna oss som arbetar på Beslag Design ställer vi våra medarbetare ett par frågor. Idag får du lära känna Linda Johansson, kundtjänstansvarig på Beslag Design.


Hej Linda! Berätta, vad är din roll på Beslag Design?

- Jag är idag kundtjänstansvarig vilket i stort sett innebär att se till att kontakten och servicen till våra kunder blir den allra bästa möjliga. Tillsammans med mina kollegor Denise, Josefine och Eva-Christin tar vi dagligen emot ärenden via mail och telefon.

Hur länge har du arbetat på Beslag Design?
- Det blir snart sex år nu i vår.

Vilka egenskaper tror du är viktiga för att arbeta med kundtjänst?
- Att man är mån om att kunden ska få hjälp på bästa sätt samt att man tycker om och kan hantera att ha många bollar i luften på samma gång.

Vad är det bästa med att arbeta på Beslag Design?
- Att det är ett företag med mycket potential där vi arbetar tätt tillsammans i en bransch med stora möjligheter, spännande produkter och med flera olika sorters kunder.

Och till slut, den klassiska frågan, vilken är din favorit från Beslag Designs breda sortiment?
- Något som ligger mig varmt om hjärtat är alla våra obehandlade träknoppar, och då kanske speciellt krok och knopp Mushroom. Miljötänk är väldigt viktigt för mig och sen älskar jag också trä i inredningssammanhang.


Knopp Mushroom, finns även som krok. Finns i obehandlad björk och ek.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.