Lär känna: Erika, produktchef | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Erika Larsson, produktchef

Lär känna oss

 / 2022-02-08

Lär känna mig: Erika Larsson, produktchef

Det är med stolthet vi välkomnar Erika Larsson som produktchef till Beslag Design. Erika kommer att ha ett helhetsansvar för vår produktportfölj och utveckla våra produkter och vårt sortiment.


Hej Erika. Du kommer att ha ett helhetsansvar för vår produktportfölj och utveckla våra produkter och vårt sortiment. Vad fick dig att tacka ja till jobbet som produktchef hos oss?

- Beslag Design är ett spännande företag där jag känner att jag kan växa och utvecklas i min yrkesroll. Företaget har stora planer på fortsatt expansion och jag hoppas att jag kan bidra mycket i framtida sortimentarbete och utveckling. Det är också fantastiskt fina produkter jag ska få arbeta med.

Du kommer ha en viktig roll för företagets utveckling genom att dels utveckla nya produktlösningar. Vart hittar du inspiration när nya produkter ska tas fram?
- Det finns många olika vägar att finna inspiration till produktframtagning. Jag brukar oftast utgå från ett makroperspektiv, alltså på de stora trenderna i vår omvärld och försöka bryta ner de viktigaste delarna och ta med dem in i framtida produkter. Därutöver så är det viktigt att ha god marknadskännedom och se vad som händer exempelvis hos konkurrenter, leverantörer och i angränsande branscher. Mässor, trendseminarier, inredningsmagasin och trender i sociala medier kan också ge mycket inspiration och idéer.

Vi vill gärna lära känna dig lite bättre. Nämn tre saker som gör dig glad?
Jag blir glad över att få arbeta tillsammans med positiva och energigivande personer, vilket jag är övertygad om att jag kommer få göra hos Beslag Design. Jag blir även glad över att se att en produkt som jag tagit fram börja sälja och att få följa den genom dess livscykel. I dessa tider är dock det viktigaste givetvis att man själv och ens nära och kära får hålla sig friska och krya. Det är ju grunden för att kunna må bra och vara glad.

Och sist men inte minst, frågan alla som börjar hos oss får, har du redan nu någon favoritprodukt ur vårt sortiment?
- Det är en svår fråga då det finns så många fina produkter i sortimentet. Jag gillar framför allt de produkter som går bra att matcha ihop även om det inte är från samma serie. Jag tittade på caset på hemsidan som vi gjort tillsammans med MW Design, där man matchat olika handtag som Lip och Pitch med knoppar och krokar som Helix och Plato. De är alla fina produkter som blir extra fina tillsammans.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.