Handtag & Knoppar Katalog - inspiration för alla rum | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
180 sidor med inspiration för alla rum: Handtag & Knoppar 2022

Aktuellt

 / 2022-02-23

180 sidor med inspiration för alla rum: Handtag & Knoppar 2022

Beslag Designs affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Nu är vår nya katalog med handtag och knoppar här. 180 sidor med inspiration för alla rum.



Den nya katalogen innehåller tusentals olika artiklar för hemmet och för alla rum. Beslag Designs produktutvecklingsteam arbetar ständigt för att utöka och uppdatera utbudet i enlighet med efterfrågan och trender.

”I katalogen visas flera spännande nyheter som vi tror och hoppas kommer att tas emot väl, bland fackmän såväl som hos slutkonsument.”, berättar Kristian Gunnemo, produktutvecklingschef på Beslag Design.

Låt naturen flytta in

Bland årets nyheter hittar vi ett flertal handtag och knoppar i trä, i flera olika träslag såsom valnöt, ek och även ytbehandlade i svartlackerat trä.

”Att ta ansvar och verka för en hållbar utveckling är viktigt för oss på Beslag Design och därför är vi extra stolta över att bredda vårt urval av just knoppar och handtag i trä”, berättar Kristian Gunnemo.

Handtag Classis / Knopp Classis
Knopp Split

Handtag och knoppar i trä skapar ett stilrent och tidlöst hem eller projekt. Oavsett om du renoverar, bygger nytt, arbetar som arkitekt, snickare eller ger gamla möbler nytt liv så har vi det du söker. Trähandtag till kök, badrum, tvättstuga eller till möbler. Trä är ett levande material och åldras värdigt.

Helix-serien växer

Det var inte länge sen Beslag Design utökade sin populära serie Helix och nu presenteras fler storlekar på knopparna i serien. Tidigare har knopparna enbart funnits med en diameter på 20. Nu finns de även med en diameter på 26 och 33. Att skapa en genomtänkt helhet i sitt hem eller i sitt projekt har aldrig varit enklare – eller snyggare.



Lansering av produktnyheterna sker under de närmaste månaderna.
Här kan du se lanseringsplanen för nyheterna.


Bläddra i katalogen nedan eller här.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.