Lär känna: Amanda, produkt- & inköpsassistent | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Amanda Josefsson, produkt- & inköpsassistent

Lär känna oss

 / 2022-03-03

Lär känna mig: Amanda Josefsson, produkt- & inköpsassistent

Vi välkomnar Amanda Josefsson till Beslag Design – vår nya produkt- och inköpsassistent. Lär känna Amanda här.


Hej Amanda, Varmt välkommen till Beslag Design. Vi vill gärna lära känna dig lite bättre. Nämn tre saker som gör dig glad?

- Jag gillar att resa och upptäcka nya ställen. Att få utvecklas, både som person och inom yrkeslivet är en viktig del i mitt liv, och gör livet mycket roligare. Efter dessa speciella år, har jag även förstått hur glad jag blir utav min familj och vänner.

Du kommer ha en central funktion för hela teamet och arbeta administrativt i en stödjande och koordinerande roll. Vad har du för tankar kring det?
- Det ska bli så spännande! Jag gillar som sagt att utvecklas och jag hoppas, och tror att jag kommer bidra med mitt strå till stacken. Tillsammans kommer vi längre.

Och till sist, frågan alla som börjar hos oss får, har du redan nu någon favoritprodukt ur vårt sortiment?
Dörrhandtaget Helix 200 i svart är jag riktigt svag för! Så rå, men samtidigt så inbjudande.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.