Lär känna: Paolo Angelo, lagermedarbetare | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Paolo Angelo, lagermedarbetare

Lär känna oss

 / 2022-05-05

Lär känna mig: Paolo Angelo, lagermedarbetare

För att du ska få lära känna oss som arbetar på Beslag Design ställer vi våra medarbetare ett par frågor. Idag får du lära känna Paolo Angelo, som arbetar som lagermedarbetare på Beslag Design.


Hej Paolo! Berätta, vad är din roll på Beslag Design?

- Sedan 1,5 år tillbaka arbetar jag som lagerarbetare. På Beslag Designs lager finns det tre avdelningar: Plock & pack, Godsmottagning och Produktion. Och jag arbetar med Plock & pack på något som kallas för snabblinje. Snabblinje innebär att jag gör alla leden, från plock till pack, med hjälp av en iPad. Jag ser ordern i paddan, plockar produkterna från lagerhyllorna och går sedan till packstationen för att packa och kvittera ut ordern.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
- Vi börjar alla dagar med ett gemensamt uppstartsmöte där vi blir informerade om hur dagen ser ut, hur många ordrar det ligger och om det är något speciellt vi bör tänka på. Sedan drar dagen igång med plock och pack.

Vad är det bästa med att arbeta på Beslag Design?
- Måste nog säga att det är mina kollegor. Alla är så snälla och hjälpsamma. Undrar man över något så är det bara att fråga och det finns aldrig några dumma frågor. Jag trivs jättebra här på Beslag Design.

Vi vill gärna lära känna dig bättre. Nämn tre saker som gör dig glad.
- Fotboll, umgås med kompisar och att vara spontan. 

Och till slut, den klassiska frågan, vilken är din favorit från Beslag Designs breda sortiment?
- Knopp Como i borstad mässing. Mest för att det är en produkt jag plockat väldigt mycket av, en storsäljare verkar det som, och jag vet exakt vilken lagerplats knoppen har – E 11 5 3.


Knopp Como, en knopp med eleganta linjer och en tidlös design som finns i fem olika utföranden; rostfri look, krom, borstad mässing, mässing och mattsvart.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny - en vacker detalj för ditt kök

Köksreling Aveny - en vacker detalj för ditt kök

Nu lanserar Beslag Design ännu en nyhet - en stilren köksreling, tillverkad av massiv obehandlad mässing, som blir en vacker detalj för ditt kök. Placera köksreling Aveny på köksväggen för att förvara köksredskap, grytlappar och kökshanddukar. Eller varför inte montera den på köksön för att ha dina köksredskap exponerade och inom räckhåll? Aveny har en rak och enkel design som passar i både moderna och klassiska miljöer.