Amanda Axelsson - Vår ambassadör | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Amanda Axelsson - Ambassadör 2022

 / 2022-05-16

Amanda Axelsson - Ambassadör 2022

Amanda Axelsson driver ett Instagramkonto med fokus på inredning, familj och fotografi. Hon är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Amanda kommer låta oss följa med i hennes renovering av familjens nya bostad och visa hur viktiga detaljer är för att skapa en helhet. Vi har ställt ett par frågor till Amanda för att lära känna henne lite bättre.



Kort fakta om Amanda:

Instagram: @amandaxelssson
Ålder:
Snart 30!
Yrke: UX-designer / Content creator / Fotograf
Bor: Alingsås
Projekt just nu: En total husrenovering

Hur känner du inför samarbetet med Beslag Design?
Jag är SÅ peppad! Det känns otroligt roligt och ärofyllt att få arbeta med Beslag Design 2022. Vi har använt era produkter sedan tidigare och nu när vi står inför en helrenovering ska det bli spännande att experimentera ännu mer med ert sortiment. Det känns fint att jobba med ett företag som jag vet finns i mångas hem och är tillgängligt för många. Plus att, pricken över i:et på ett byggprojekt är ju detaljerna. Så att de detaljerna kommer att vara från er på Beslag Design känns fantastiskt!

Hur startade ditt intresse för inredning?
Jag har alltid haft nära till det kreativa och gillat att uttrycka mig visuellt. Som för många andra började det väl någonstans med att jag som barn gillade att fixa i mitt rum, för att sedan flytta hemifrån och inreda min första lägenhet. Jag har dessutom fått möjligheten att utveckla intresset inom inredning ytterligare när jag jobbade som inredningsstylist 2016-2017.

Hur länge har du drivit ditt instagramkonto?
Bra fråga men jag skulle säga att det var runt 2016 som det blev mer fokus på inredning!



Vad är ditt bästa tips till de som går i renoveringstankar?
Stressa inte? Lättare sagt än gjort såklart. Många beslut behöver ibland fattas snabbt, men har man tid så skulle jag säga: fundera ett varv extra för att undvika det där med att ångra förhastade beslut. Jag är en otålig person, men ibland ska man låta idéerna få verka för bästa output.

Jag gillar även att visualisera mina idéer genom att skissa upp dem. Det ger mig dels möjlighet till att planera och utveckla min idé, men också att jag och min sambo får en gemensam bild om projektet och det material som ska handlas. Alla eventuella diskussioner och missförstånd man kan undvika är bra! För att ytterligare hålla humöret på topp – glöm inte äta mat, drick kaffe, skrik högt ibland när det behövs, lyssna på musik och ha kul längs vägen.

Får jag nämna en sak till? Jag älskar att ha ordning och reda så ett tips jag gillar är att göra ett grovt utkast över kommande utgifter kring renoveringen. Sällan att det stämmer exakt men det ger en något mindre chock över alla utgifter som ska ut i samband med en renovering. Jag är digital av mig men här säger jag hej till min kära Excel-fil!

Var hämtar du din inspiration ifrån?
Åh, det är nog lite överallt! Det kan vara från ett hus eller en byggnad jag passerar, olika miljöer eller från människor jag känner. Men såklart är det en hel del scrollande på både Instagram och Pinterest. När det kommer till vår kommande husrenovering tycker jag att det är otroligt inspirerande att promenera i husområden jag gillar för att inspireras av andras val främst exteriört: fasadtyper, tak, fönster, dörrar, färger, trädgård osv. 

Vilka är dina topp 5 favoriter ur Beslag Designs sortiment?
1. Handtag 1353 - Förnicklad
2. Knopp Solliden - Förnicklad
3. Skåpsregel 5181U Ticka
4. Dörrhandtag Koster - Krom/svart
5. Knopp Helix - Mattsvart

- Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Förutom att Amanda är en av Sveriges grymmaste kreatörer just nu så känns också det här samarbetet lite extra roligt då vi blir en genuin partner i hennes renovering (som ska bli så spännande att följa!), berättar Sandra Hemberg, medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Följ Amanda på Instagram: @amandaxelssson
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.