Fredrik Karlsson - Vår ambassadör | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Fredik Karlsson - Ambassadör 2022

 / 2022-05-16

Fredik Karlsson - Ambassadör 2022

Fredrik driver Instagram-kontot @fredrikkarlssoninteriors och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Fredrik kommer under året att låta oss följa med i diverse projekt där han visar hur viktiga detaljer som handtag och knoppar är. Vi har ställt ett par frågor till Fredrik för att lära känna honom lite bättre.



Kort fakta om Fredrik:

Instagram: @fredrikkarlssoninteriors
Ålder:
33
Yrke: Inredare och gallerist med fokus på vintage design möbler
Bor: Stockholm
Projekt just nu: Jobbar med projekt både i Stockholm, Tyskland och Frankrike + mitt vardagliga Galerie North med fokus på vintage design.

Hur känner du inför samarbetet med Beslag Design?
nns spännande och kul, har under dem senaste åren använt mig ut av Beslag Designs produkter i åtskilliga projekt. 

Hur startade ditt intresse för inredning?
Genom att börja samla design möbler någonstans kring 2011-2012.

Hur länge har du drivit ditt instagramkonto?
4-5 år.

Vad är ditt bästa tips till de som går i renoveringstankar?
Gör det för din egen skull och utgå från vad du vill ha och behöver samt hur du vill leva ditt liv, inte för vad alla andra ska tycka och tänka. 

Var hämtar du din inspiration ifrån?
Olika - men som gallerist, samlare och handlare av vintage design inreder och designar jag mina projekt mycket kring möblerna som jag vet vi ska ha i projektet och inte så mycket tvärtom. Hämtar insipration från böcker, Instagram samt andra internationella inredarkollegor/vänners olika projekt och hem världen över. 

Vilka är dina topp 5 favoriter ur Beslag Designs sortiment?
1. Knopp Autumn - Svart
2. Handtag Floid - Antik mässing
3. Knopp Duke - Antik mässing
4. Handtag Floid - Mattsvart
5. Knopp Autumn - Rostfri look

- Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Fredrik är en intressant profil med ett genomtänkt flöde och vackra bilder. Vi ser fram emot att se vad Fredrik kan skapa med produkter ur vårt sortiment, berättar Sandra Hemberg, medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Följ Fredrik på Instagram: @fredrikkarlssoninteriors
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Dela inlägget

Liknande artiklar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

I en värld där varje detalj i vårt hem berättar en historia om vem vi är och vad vi värderar, introducerar vi stolt vår nya kollektion av handtag och knoppar i obehandlat trä. Dessa produkter är inte bara en del av inredningen; de är en inbjudan till att skapa, anpassa och uttrycka din unika stil. Våra nya handtag och knoppar i obehandlad ek – Pinta och Shelter, samt knoppen Circum – är som ett oskrivet blad som väntar på din personliga touch.
Möt våra ambassadörer för 2024

Möt våra ambassadörer för 2024

Med glädje presenterar vi våra ambassadörer för 2024. I år välkomnar vi sju noggrant utvalda influencers som kommer att sprida vårt budskap om vikten av detaljer för att skapa helheten. Dessa profiler kommer att guida oss genom spännande renoveringsprojekt, inspirerande DIY-initiativ och visa detaljer från vårt sortiment för alla rum. Välkommen att lära känna våra ambassadörer lite bättre.