Josefineshem - Vår ambassadör | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Josefine Svensson Eklund - Ambassadör 2022

 / 2022-05-16

Josefine Svensson Eklund - Ambassadör 2022

Josefine driver Instagram-kontot @josefineshem och är en av sex noga utvalda profiler som kommer ha ett långsiktigt samarbete med Beslag Design under 2022. Josefine kommer låta oss följa med i deras totalrenovering under året och visa flera produkter ur vårt sortiment. Vi har ställt ett par frågor till Josefine för att lära känna henne lite bättre.



Kort fakta om Josefine:

Instagram: @josefineshem
Ålder:
28 
Yrke: Jag driver bolag som inredare, stylist och kreatör
Bor: Skara
Projekt just nu: I början av året köpte jag och min man ett totalrenoverings-objekt utanför stan, som vi förhoppningsvis kan flytta ut till i slutet av sommaren. Huset saknar helt tidstypisk renovering och känsla, vilket gör att vi har fria händer att forma huset som vi vill. Vår vision är modernt och hållbart. I skrivande stund har vi blåst ut allting i huset, ändrat planlösning, satt in nya stilrena fönster och ska nu fortsätta med uppbyggandet av vårt framtida hem

Hur känner du inför samarbetet med Beslag Design?
Att få vara en del av Beslag Design-teamet under 2022 känns otroligt roligt och ärofyllt. Det ska bli spännande och inspirerade att få jobba med deras produkter under året. 

Hur startade ditt intresse för inredning?
Det har hängt med mig sedan barnsben. Jag har alltid varit intresserad av färg och form, kreativitet och snygga miljöer. Men när jag flyttade hemifrån utvecklades intresset på riktigt. 

Hur länge har du drivit ditt instagramkonto?
Jag startade kontot 2014.



Vad är ditt bästa tips till de som går i renoveringstankar?
Tänk igenom dina materialval noga - genomtänkta val blir hållbara val. Välj material och produkter som DU/NI tycker om och försök koppla bort vad andra tycker. Lägg tid och engagemang på snygga detaljer - det är det som gör helheten. 

Skapa moodboards/kollage av bilder och produkter ni gillar för att enklare få en helhet över valen ni funderar över. 

Var hämtar du din inspiration ifrån?
Jag samlar inspiration överallt i vardagen - i naturen, snygga miljöer, restauranger eller byggnader och fasader. Inspirationsbanken fylls på så länge jag är vaken. Om jag är ute efter inspiration för ett specifik projekt, är det Pinterest som gäller, och Instagram såklart. 

Vilka är dina topp 5 favoriter ur Beslag Designs sortiment?
1. Lådinsatserna till kökslådor
2. Handtag Tuba
3. Handtag Hide - Toniton Svart
4. Dörrhandtag Koster - Mattborstad Krom/Svart
5. Dörrhandtag Helix 200 Stripe

- Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Josefine är inte bara en fantastiskt duktig kreatör utan också en grym inredare, stylist och fotograf. Det ska bli så spännande att få vara en del av deras renovering och vi ser så mycket fram emot att se resultatet, berättar Sandra Hemberg, medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Följ Josefine på Instagram: @josefineshem
Följ Beslag Design på Instagram: @beslagdesign

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.