Lär känna: Henrik, Key Account Manager | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Henrik Stridh, Key Account Manager

Lär känna oss

 / 2022-05-26

Lär känna mig: Henrik Stridh, Key Account Manager

För att du ska få lära känna oss som arbetar på Beslag Design ställer vi våra medarbetare ett par frågor. Idag får du lära känna Henrik Stridh, som arbetar som Key Account Manager på Beslag Design.


Hej Henrik! Berätta, vad är din roll på Beslag Design?

- Sedan 5 år tillbaka arbetar jag som Key Account Manager (KAM). Innan det arbetade jag som säljare ute på fältet i 8 år så totalt har jag arbetat i 13 år på Beslag Design. Som Key Account Manager har jag hand om våra större centrala kunder som tillexempel Vedum, Svedbergs och Hornbach. 

Hur ser en typisk dag ut för dig som säljare?
- Som Key Account Manager är en hel del av mina uppgifter administrativa så jag sitter mycket vid datorn. Det är mycket planering och efterjobb som tillexempel att sätta förslag på sortiment eller sätta ihop en offert. För mig är återkoppling väldigt viktigt och jag ser till att mina kunder får snabba svar. Arbetar man på fältet som säljare gör man fler kundbesök men jag besöker givetvis också mina kunder med jämna mellanrum.

Hur skulle du beskriva Beslag Design som företag?
- Det är ett helt annat företag idag än vad det var när jag började 2009. Då var det ett litet familjeägt företag som omsatte ungefär 43 miljoner. Idag är det fortfarande ett familjeägt företag men vi har tillexempel en extern VD, vi är många fler som arbetar här, vi har ett större sortiment och vi har fler kunder. I år beräknas omsättningen bli omkring 200 miljoner. Det har vart och fortsätter att vara en otroligt rolig resa att få vara med på. Planerna är fortsatt stora framåt och det är kul att arbeta på Beslag Design.

Nämn tre saker som gör dig glad.
- Att träffa nya människor, gemenskapen på kontoret och alla nya produkter som vi lanserar.

Och till slut, den klassiska frågan, om du måste välja en favorit ur sortimentet. Vilken blir det?
- Jag har handtag Helix Stripe i antik brons i mitt egna kök men vi har lanserat otroligt många snygga handtag i kategorin långa handtag på sistone. Handtag Arpa är nya favoriten. Ett elegant handtag i industriell design där det längsta har c/c mått 1178 - väldigt snyggt! 


Arpa finns som T-knopp med och utan bricka och handtag i tre längder med eller utan bricka. Finns i tre olika utföranden; rostfri look, borstad mässing och borstad svart.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Camilla Hamid är en svensk receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock och bloggare. Dagligen inspirerar hon på Instagram och YouTube. För att kunna ta fram ännu bättre recept och content hjälpte MW Interior Design Camilla att skapa ett fantastiskt studiokök. Köket kommer från Epoq. En detalj som sticker ut och gör helheten är Beslag Designs köksreling Aveny.
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.