Benjamin Ingrossos kök | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?

Kundcase

 / 2022-06-10

"Köket ger en känsla av Italien" - Strömsdal Kök x Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso är inte bara en väldigt duktig musiker - han är också en lika passionerad matlagare. När han flyttade till sin etta i Vasastan i Stockholm var det därför givet att köket skulle bli hjärtat av hemmet. Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett läckert kök med influenser från Italien. Ett rustikt hantverk med modern teknik och detaljer från Beslag Design.


"Där jag spenderar mest tid hemma är i mitt kök. Här hänger jag med mina vänner, lagar mat och tar ett glas gott vin ifall det passar. Köket är fantastiskt med både det rustika hantverket och modern teknik i kombination med inredning som italiensk marmor på väggarna, en modern gasspis och luckor som kan öppnas med min fjärrkontroll - och jag kan även tända ljuset i köket med min mobil - jättefräckt", berättar Benjamin Ingrosso för Strömsdal Kök.

Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett fantastiskt kök med detaljer från Beslag Design. Handtag Norma i rostfritt lindat med svart läder ger en känsla av exklusivitet mot de mörkt nougatbetsade valnöts luckorna. Under skåpen blir LED-spot Atom i svart en fin detalj som lyser upp arbetsytorna i köket. Och stämningsbelysningen skapar vår extremt tunna LED-strip Flexy SE H4-24 som är infälld i skåpen och lådorna.

Beslag Designs drivdon X-Driver gör det möjligt för Benjamin att styra belysningen i köket med hjälp av hans mobil. Man laddar enkelt ner en app och kan sedan bland annat tända och släcka ljuset.


Läs mer och se en film från Benjamins kök hos Strömsdal KökLED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
El-uttag Backflip 2 USB - Rostfritt/Svart/bilder/artiklar/liten/989005_S.jpg?m=1593082721
Mattsvart /bilder/artiklar/liten/989004_S.jpg?m=1593082695
1 kr
LED-spot Atom - Svart/bilder/artiklar/liten/atom-svart_S.jpg?m=1592317287
Vit /bilder/artiklar/liten/atom-vit_S.jpg?m=1592317169
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/atom-rostfri-look_S.jpg?m=1592304324
109 kr
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-vit_S.jpg?m=1620223757
Handtag Norma 12 - Rostfritt/läderlindat svart/bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-svart-lader_S.jpg?m=1564987154
Brunt /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-brunt-lader_S.jpg?m=1564988334
Natur /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-natur-lader_S.jpg?m=1564988864
fr. 156 kr

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Köksreling Aveny i Camilla Hamids studiokök

Camilla Hamid är en svensk receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock och bloggare. Dagligen inspirerar hon på Instagram och YouTube. För att kunna ta fram ännu bättre recept och content hjälpte MW Interior Design Camilla att skapa ett fantastiskt studiokök. Köket kommer från Epoq. En detalj som sticker ut och gör helheten är Beslag Designs köksreling Aveny.
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.