Benjamin Ingrossos kök | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?

Kök Kundcase

 / 2022-06-10

"Köket ger en känsla av Italien" - Strömsdal Kök x Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso är inte bara en väldigt duktig musiker - han är också en lika passionerad matlagare. När han flyttade till sin etta i Vasastan i Stockholm var det därför givet att köket skulle bli hjärtat av hemmet. Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett läckert kök med influenser från Italien. Ett rustikt hantverk med modern teknik och detaljer från Beslag Design.


"Där jag spenderar mest tid hemma är i mitt kök. Här hänger jag med mina vänner, lagar mat och tar ett glas gott vin ifall det passar. Köket är fantastiskt med både det rustika hantverket och modern teknik i kombination med inredning som italiensk marmor på väggarna, en modern gasspis och luckor som kan öppnas med min fjärrkontroll - och jag kan även tända ljuset i köket med min mobil - jättefräckt", berättar Benjamin Ingrosso för Strömsdal Kök.

Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett fantastiskt kök med detaljer från Beslag Design. Handtag Norma i rostfritt lindat med svart läder ger en känsla av exklusivitet mot de mörkt nougatbetsade valnöts luckorna. Under skåpen blir LED-spot Atom i svart en fin detalj som lyser upp arbetsytorna i köket. Och stämningsbelysningen skapar vår extremt tunna LED-strip Flexy SE H4-24 som är infälld i skåpen och lådorna.

Beslag Designs drivdon X-Driver gör det möjligt för Benjamin att styra belysningen i köket med hjälp av hans mobil. Man laddar enkelt ner en app och kan sedan bland annat tända och släcka ljuset.


Läs mer och se en film från Benjamins kök hos Strömsdal KökLED-spot Atom - Svart/bilder/artiklar/liten/atom-svart_S.jpg?m=1592317287
Vit /bilder/artiklar/liten/atom-Vit_S.jpg?m=1592317169
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/atom-rostfri-look_S.jpg?m=1592304324
109 kr
Handtag Norma 12 - Rostfritt/läderlindat svart/bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-svart-lader_S.jpg?m=1564987154
Brunt /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-brunt-lader_S.jpg?m=1564988334
fr. 156 kr
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
LED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697

Dela inlägget

Liknande artiklar

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Josefine, en av Beslag Designs tidigare ambassadörer, belyser hur viktigt det är att tänka framåt när man planerar sitt hem. Genom att placera ut eluttag på strategiska platser redan när de skissade på husets planritning, kunde hon senare enkelt installera LED-belysning i garderoberna – en detalj som gjorde en enorm skillnad i ett område som annars är undanskymt från dagsljus.