Benjamin Ingrossos kök | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?

Kundcase

 / 2022-06-10

"Köket ger en känsla av Italien" - Strömsdal Kök x Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso är inte bara en väldigt duktig musiker - han är också en lika passionerad matlagare. När han flyttade till sin etta i Vasastan i Stockholm var det därför givet att köket skulle bli hjärtat av hemmet. Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett läckert kök med influenser från Italien. Ett rustikt hantverk med modern teknik och detaljer från Beslag Design.


"Där jag spenderar mest tid hemma är i mitt kök. Här hänger jag med mina vänner, lagar mat och tar ett glas gott vin ifall det passar. Köket är fantastiskt med både det rustika hantverket och modern teknik i kombination med inredning som italiensk marmor på väggarna, en modern gasspis och luckor som kan öppnas med min fjärrkontroll - och jag kan även tända ljuset i köket med min mobil - jättefräckt", berättar Benjamin Ingrosso för Strömsdal Kök.

Strömsdal Kök & Interiör har designat och tillverkat ett fantastiskt kök med detaljer från Beslag Design. Handtag Norma i rostfritt lindat med svart läder ger en känsla av exklusivitet mot de mörkt nougatbetsade valnöts luckorna. Under skåpen blir LED-spot Atom i svart en fin detalj som lyser upp arbetsytorna i köket. Och stämningsbelysningen skapar vår extremt tunna LED-strip Flexy SE H4-24 som är infälld i skåpen och lådorna.

Beslag Designs drivdon X-Driver gör det möjligt för Benjamin att styra belysningen i köket med hjälp av hans mobil. Man laddar enkelt ner en app och kan sedan bland annat tända och släcka ljuset.


Läs mer och se en film från Benjamins kök hos Strömsdal KökLED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
LED-spot Atom - Svart/bilder/artiklar/liten/atom-svart_S.jpg?m=1592317287
Vit /bilder/artiklar/liten/atom-Vit_S.jpg?m=1592317169
Rostfri look /bilder/artiklar/liten/atom-rostfri-look_S.jpg?m=1592304324
109 kr
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Handtag Norma 12 - Rostfritt/läderlindat svart/bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-svart-lader_S.jpg?m=1564987154
Brunt /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-brunt-lader_S.jpg?m=1564988334
Natur /bilder/artiklar/liten/htg-norma-rf-natur-lader_S.jpg?m=1564988864
fr. 156 kr

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket lanserar vi köksreling Aveny i två nya utföranden; mattsvart och borstad rostfritt. Med de två nya utförandena kan du nu matcha detaljerna i de flesta kök. Aveny skapar ordning och reda bland köksverktyg och dekorativa detaljer du vill ha nära till hands i en enkel skandinavisk design. En tidlös detalj tillverkad i robusta material som håller. Välj mellan vårt kompletta set eller skapa ditt helt egna system med förlängningskitet.
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.