Långa handtag som blir en viktig i inredningen | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Kök

 / 2022-06-17

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.

Handtag Arpa - 1178mm - Borstad svart


Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Beslag Design har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet. Rejäla handtag som är lätta att greppa och som blir en viktig del för att lyfta inredningen och göra helheten komplett.

Skapa lugn och igenkänning med en röd tråd i rummen genom att kombinera handtag och knoppar med dörrhandtag och dörrstopp från samma serie - till köket, badrummet och hallen. Vi har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.

I foldern nedan har vi samlat alla våra långa handtag. Låt dig inspireras!

Dela inlägget

Liknande artiklar

Nääs Fabriker - Vinrum

Nääs Fabriker - Vinrum

Några mil utanför Göteborg ligger anrika Nääs fabriker. Nu har restaurangen fått ett rejält kylrum med plats för allt vin och champagne man kan önska sig. Snickaren Niklas har skapat ett fantastiskt vinrum med belysning från oss på Beslag Design. Låt dig inspireras.