Långa handtag som blir en viktig i inredningen | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Kök

 / 2022-06-17

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.

Handtag Arpa - 1178mm - Borstad svart


Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Beslag Design har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet. Rejäla handtag som är lätta att greppa och som blir en viktig del för att lyfta inredningen och göra helheten komplett.

Skapa lugn och igenkänning med en röd tråd i rummen genom att kombinera handtag och knoppar med dörrhandtag och dörrstopp från samma serie - till köket, badrummet och hallen. Vi har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.

I foldern nedan har vi samlat alla våra långa handtag. Låt dig inspireras!

Dela inlägget

Liknande artiklar

Skapa stämning i oväntade utrymmen med belysning – @amandaxelssson guidar

Skapa stämning i oväntade utrymmen med belysning – @amandaxelssson guidar

Amanda Axelsson, den välrenommerade inredningsentusiasten och influencern bakom det populära Instagramkontot @amandaxelssson, har återigen öppnat dörrarna till sitt vackra hem i Alingsås för att dela med sig av sin expertis. Genom att använda produkter ur Beslag Designs sortiment visar hon oss hur man kan skapa enastående miljöer och stämning med hjälp av belysning. Amanda visar oss att även de minsta och mest oväntade utrymmena kan lysas upp och förvandlas till magiska platser.