Långa handtag som blir en viktig i inredningen | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Kök

 / 2022-06-17

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.

Handtag Arpa - 1178mm - Borstad svart


Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Beslag Design har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet. Rejäla handtag som är lätta att greppa och som blir en viktig del för att lyfta inredningen och göra helheten komplett.

Skapa lugn och igenkänning med en röd tråd i rummen genom att kombinera handtag och knoppar med dörrhandtag och dörrstopp från samma serie - till köket, badrummet och hallen. Vi har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.

I foldern nedan har vi samlat alla våra långa handtag. Låt dig inspireras!

Dela inlägget

Liknande artiklar

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex, designad för infälld montering, ger ett elegant och jämnt ljussken. Den passar väl in i olika inredningar, allt från köksskåp och lådor till vitrinskåp och garderober. Tillsammans med Gamla Uppsala Snickeri guidar vi dig genom varje steg för att säkerställa en smidig och snygg installation av Apex.