Långa handtag som blir en viktig i inredningen | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Kök

 / 2022-06-17

Långa handtag till frys, kylskåp eller garderob

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet, som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Vi har ett brett sortiment av långa handtag, ända upp till 1178 i c/c mått. Långa handtag som är perfekta för integrerade vitvaror som tillexempel diskmaskin, kyl, frys eller en vinkyl.

Handtag Arpa - 1178mm - Borstad svart


Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Beslag Design har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet. Rejäla handtag som är lätta att greppa och som blir en viktig del för att lyfta inredningen och göra helheten komplett.

Skapa lugn och igenkänning med en röd tråd i rummen genom att kombinera handtag och knoppar med dörrhandtag och dörrstopp från samma serie - till köket, badrummet och hallen. Vi har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.

I foldern nedan har vi samlat alla våra långa handtag. Låt dig inspireras!

Dela inlägget

Liknande artiklar

Möt våra ambassadörer för 2024

Möt våra ambassadörer för 2024

Med glädje presenterar vi våra ambassadörer för 2024. I år välkomnar vi sju noggrant utvalda influencers som kommer att sprida vårt budskap om vikten av detaljer för att skapa helheten. Dessa profiler kommer att guida oss genom spännande renoveringsprojekt, inspirerande DIY-initiativ och visa detaljer från vårt sortiment för alla rum. Välkommen att lära känna våra ambassadörer lite bättre.
Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Beslag Design AB, en framstående aktör inom beslag- och interiörprodukter, tillkännager idag att de har ingått ett förvärvsavtal med Salix Group AB - en kundfokuserad handelskoncern som aktivt driver, utvecklar och förvärvar verksamheter inom bygg och industri. Förvärvet gäller 100% av bolaget och ger Beslag Design möjlighet att verka inom en bredare kontext och fortsätta sin resa mot en ny era av tillväxt och expansion.