Trevlig sommar! | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Trevlig sommar!

Aktuellt

 / 2022-07-07

Trevlig sommar!

Nu är det semestertider och många hoppas på sol och vackert väder. Men det kan ju också vara så att det är skönt med lite ”dåligt” väder och regn några dagar, så kan man ta tag i det där fixa-hemma-projektet man har funderat på länge. Med små och enkla medel kan du förnya hemma utan att det kommer kosta dig en förmögenhet. För så sant som det är sagt, så sitter det i detaljerna. Och vi på Beslag Design har detaljerna som gör helheten. Nyligen har vi lanserat flera spännande nyheter som passar till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell.


Foto: @a.i.interior

Förnya med små enkla medel och byt ut de där handtagen som du inte var helt förtjust i när du flyttade in men som det inte blivit av att du bytt och som du sakta vant dig vid. Eller varför inte ta tag i den där dåliga belysningen i köket eller byta ut de slitna dörrhandtagen som hänger på sned? Att byta ut handtag eller knoppar gör du med en skruvmejsel på mindre än en kvart och det gör större skillnad än du tror. Kanske kan några av våra senaste nyheter från Furnipart falla dig i smaken?


Handtag D-lite


Handtag Equester


Handtag Elan


Handtag Guild


Handtag och knopp Manor i guld


Detaljerna som gör helheten och som hjälper dig med det där fixa-hemma-projektet nu i sommar hittar du hos Beslag Design. Vi önskar er alla en riktigt trevlig sommar och ser fram emot en spännande höst med nya utmaningar och möjligheter.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Upptäck Beslag Designs senaste innovation: LED-profil Nexus! Skapa din unika belysningsupplevelse för linjära installationer i endast 5 enkla steg. Oavsett om du föredrar infälld eller utanpåliggande installation, erbjuder Nexus flexibilitet, stil och funktionalitet för alla dina belysningsbehov. Vi guidar dig steg-för-steg.
Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

I arkitektur och inredningsdesign spelar belysning en central roll, inte bara för funktion utan även för estetik. Belysning kan förhöja ett rum och framhäva dess bästa egenskaper. En diskret men effektfull lösning, som en LED-strip, kan på ett elegant sätt förändra en miljös karaktär. Här guidar Beslag Designs ambassadör Ida oss när hon skapar en stämningsfull känsla i vardagsrummet med LED-strip Flexy LED AT6.