Nääs Fabriker - Vinrum | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Nääs Fabriker - Vinrum

Kundcase

 / 2022-09-30

Nääs Fabriker - Vinrum

Några mil utanför Göteborg ligger anrika Nääs fabriker. Nu har restaurangen fått ett rejält kylrum med plats för allt vin och champagne man kan önska sig. Snickaren Niklas har skapat ett fantastiskt vinrum med belysning från oss på Beslag Design. Låt dig inspireras.LED-strip Flexy SE H4-24
, en extremt tunn LED-strip som gör den utmärkt för infällnad i allt från garderober, bokhyllor och skåp eller som i det här fallet - i ett vinrum. Tillverkad i mjuk följsam silikon som gör att den inte behöver fästas på egen hand utan kan kan tryckas in i frästa spår. Kan fräsas in i spår som är 4 mm breda och har ett djup på 8 mm.

🖤 @niklas.c_design
📍 Nääs Fabriker

LED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Förlängningskabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
Drivdon Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket lanserar vi köksreling Aveny i två nya utföranden; mattsvart och borstad rostfritt. Med de två nya utförandena kan du nu matcha detaljerna i de flesta kök. Aveny skapar ordning och reda bland köksverktyg och dekorativa detaljer du vill ha nära till hands i en enkel skandinavisk design. En tidlös detalj tillverkad i robusta material som håller. Välj mellan vårt kompletta set eller skapa ditt helt egna system med förlängningskitet.
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.