Nääs Fabriker - Vinrum | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Nääs Fabriker - Vinrum

Kundcase Rum

 / 2022-09-30

Nääs Fabriker - Vinrum

Några mil utanför Göteborg ligger anrika Nääs fabriker. Nu har restaurangen fått ett rejält kylrum med plats för allt vin och champagne man kan önska sig. Snickaren Niklas har skapat ett fantastiskt vinrum med belysning från oss på Beslag Design. Låt dig inspireras.



LED-strip Flexy SE H4-24
, en extremt tunn LED-strip som gör den utmärkt för infällnad i allt från garderober, bokhyllor och skåp eller som i det här fallet - i ett vinrum. Tillverkad i mjuk följsam silikon som gör att den inte behöver fästas på egen hand utan kan kan tryckas in i frästa spår. Kan fräsas in i spår som är 4 mm breda och har ett djup på 8 mm.

🖤 @niklas.c_design
📍 Nääs Fabriker

Förlängningskabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
LED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Drivdon Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.