Nääs Fabriker - Vinrum | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Nääs Fabriker - Vinrum

Kundcase Rum

 / 2022-09-30

Nääs Fabriker - Vinrum

Några mil utanför Göteborg ligger anrika Nääs fabriker. Nu har restaurangen fått ett rejält kylrum med plats för allt vin och champagne man kan önska sig. Snickaren Niklas har skapat ett fantastiskt vinrum med belysning från oss på Beslag Design. Låt dig inspireras.LED-strip Flexy SE H4-24
, en extremt tunn LED-strip som gör den utmärkt för infällnad i allt från garderober, bokhyllor och skåp eller som i det här fallet - i ett vinrum. Tillverkad i mjuk följsam silikon som gör att den inte behöver fästas på egen hand utan kan kan tryckas in i frästa spår. Kan fräsas in i spår som är 4 mm breda och har ett djup på 8 mm.

🖤 @niklas.c_design
📍 Nääs Fabriker

Förlängningskabel - Micro24 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/992615_S.jpg?m=1557481657
LED-strip Flexy LED SE H4-24/bilder/artiklar/liten/flexy-led-se-h4-24_S.jpg?m=1592920697
Drivdon X-Driver/bilder/artiklar/liten/x-driver-Vit_S.jpg?m=1620223757
Drivdon Triac Dim - 24V/bilder/artiklar/liten/drivdon-triac-dim_S.jpg?m=1645619769

Dela inlägget

Liknande artiklar

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Beslag Design AB, en framstående aktör inom beslag- och interiörprodukter, tillkännager idag att de har ingått ett förvärvsavtal med Salix Group AB - en kundfokuserad handelskoncern som aktivt driver, utvecklar och förvärvar verksamheter inom bygg och industri. Förvärvet gäller 100% av bolaget och ger Beslag Design möjlighet att verka inom en bredare kontext och fortsätta sin resa mot en ny era av tillväxt och expansion.
Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Snêk har hjälpt Per Morberg att förverkliga sin köksdröm – en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik, där knoppen Uno utgör det perfekta pricken över i:et. Med en passion som sträcker sig från scenen till köket, är Morberg en känd profil i Sverige. Skådespelare, författare och kock där varje måltid berättar en historia. I hans nya serie ”Morberg” som visats exklusivt på YouTube har man fått följa hur hans kök har vuxit fram. Nu kan vi inspireras av det färdiga resultatet.