Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Kök Tips och guider

 / 2022-10-21

Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Belysning är otroligt viktigt i alla kök, både av praktiska skäl och för att skapa ett modernt och ombonat kök. Belysning hjälper dig inte bara att kunna se maten du ska förbereda eller receptet du ska följa utan är också en viktig detalj för att skapa en inbjudande atmosfär och helhet i köket. LED-spot Holl är en vacker armatur som passar i alla kök – både under skåpen som arbetsbelysning eller i vitrinskåpet för stämningsbelysning.


LED-spot Holl är designad som en minimalistisk ljusring och skapar en illusion av att vara en del av ytan den blir placerad i. Holl finns i flera olika versioner – antingen genom utanpåliggande montering eller infälld i frästa spår. 3 steg till perfekt köksbelysning med LED-spot Holl


1. Välj belysning

Välj om belysningen ska vara utanpåliggande eller infälld. Se alla varianter av LED-spot Holl här. Välj sedan antal spottar du behöver för köket. Här kan du se exempel på hur många spotar du kan tänkas behöva.

2. Välj drivdon och styrsystem
Med ett drivdon kopplar du upp din belysning och kan tända, släcka och dimma för att anpassa belysningen efter tillfälle och aktivitet. Om du väljer LED-spot Holl TDM kan du använda vilket av våra standard 24Vdc drivdon som helst. Annars har du två val – X-driver eller Easi. Med X-driver kan du styra belysningen med din telefon. Och med Easi styr du belysningen med en enkel knapptryckning på Easi fjärrkontroll.

3. Anpassa ljuset efter behov
Holl är en DM-armatur och du kan därmed kontrollera temperatur och ljusstyrka anpassade för att matcha tillfälle och aktivitet. Läs mer om D-motion här.


Full kontroll över temperatur. Från varmt till kallt ljus.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Upptäck Beslag Designs senaste innovation: LED-profil Nexus! Skapa din unika belysningsupplevelse för linjära installationer i endast 5 enkla steg. Oavsett om du föredrar infälld eller utanpåliggande installation, erbjuder Nexus flexibilitet, stil och funktionalitet för alla dina belysningsbehov. Vi guidar dig steg-för-steg.
Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

I arkitektur och inredningsdesign spelar belysning en central roll, inte bara för funktion utan även för estetik. Belysning kan förhöja ett rum och framhäva dess bästa egenskaper. En diskret men effektfull lösning, som en LED-strip, kan på ett elegant sätt förändra en miljös karaktär. Här guidar Beslag Designs ambassadör Ida oss när hon skapar en stämningsfull känsla i vardagsrummet med LED-strip Flexy LED AT6.