Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Kök Tips och guider

 / 2022-10-21

Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Belysning är otroligt viktigt i alla kök, både av praktiska skäl och för att skapa ett modernt och ombonat kök. Belysning hjälper dig inte bara att kunna se maten du ska förbereda eller receptet du ska följa utan är också en viktig detalj för att skapa en inbjudande atmosfär och helhet i köket. LED-spot Holl är en vacker armatur som passar i alla kök – både under skåpen som arbetsbelysning eller i vitrinskåpet för stämningsbelysning.


LED-spot Holl är designad som en minimalistisk ljusring och skapar en illusion av att vara en del av ytan den blir placerad i. Holl finns i flera olika versioner – antingen genom utanpåliggande montering eller infälld i frästa spår. 3 steg till perfekt köksbelysning med LED-spot Holl


1. Välj belysning

Välj om belysningen ska vara utanpåliggande eller infälld. Se alla varianter av LED-spot Holl här. Välj sedan antal spottar du behöver för köket. Här kan du se exempel på hur många spotar du kan tänkas behöva.

2. Välj drivdon och styrsystem
Med ett drivdon kopplar du upp din belysning och kan tända, släcka och dimma för att anpassa belysningen efter tillfälle och aktivitet. Om du väljer LED-spot Holl TDM kan du använda vilket av våra standard 24Vdc drivdon som helst. Annars har du två val – X-driver eller Easi. Med X-driver kan du styra belysningen med din telefon. Och med Easi styr du belysningen med en enkel knapptryckning på Easi fjärrkontroll.

3. Anpassa ljuset efter behov
Holl är en DM-armatur och du kan därmed kontrollera temperatur och ljusstyrka anpassade för att matcha tillfälle och aktivitet. Läs mer om D-motion här.


Full kontroll över temperatur. Från varmt till kallt ljus.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.