Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Kök

 / 2022-10-21

Inspiration: Köksbelysning – LED-spot Holl

Belysning är otroligt viktigt i alla kök, både av praktiska skäl och för att skapa ett modernt och ombonat kök. Belysning hjälper dig inte bara att kunna se maten du ska förbereda eller receptet du ska följa utan är också en viktig detalj för att skapa en inbjudande atmosfär och helhet i köket. LED-spot Holl är en vacker armatur som passar i alla kök – både under skåpen som arbetsbelysning eller i vitrinskåpet för stämningsbelysning.


LED-spot Holl är designad som en minimalistisk ljusring och skapar en illusion av att vara en del av ytan den blir placerad i. Holl finns i flera olika versioner – antingen genom utanpåliggande montering eller infälld i frästa spår. 3 steg till perfekt köksbelysning med LED-spot Holl


1. Välj belysning

Välj om belysningen ska vara utanpåliggande eller infälld. Se alla varianter av LED-spot Holl här. Välj sedan antal spottar du behöver för köket. Här kan du se exempel på hur många spotar du kan tänkas behöva.

2. Välj drivdon och styrsystem
Med ett drivdon kopplar du upp din belysning och kan tända, släcka och dimma för att anpassa belysningen efter tillfälle och aktivitet. Om du väljer LED-spot Holl TDM kan du använda vilket av våra standard 24Vdc drivdon som helst. Annars har du två val – X-driver eller Easi. Med X-driver kan du styra belysningen med din telefon. Och med Easi styr du belysningen med en enkel knapptryckning på Easi fjärrkontroll.

3. Anpassa ljuset efter behov
Holl är en DM-armatur och du kan därmed kontrollera temperatur och ljusstyrka anpassade för att matcha tillfälle och aktivitet. Läs mer om D-motion här.


Full kontroll över temperatur. Från varmt till kallt ljus.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Toniton x Beslag Design i det arkitektritade Grand Designs-huset

Toniton x Beslag Design i det arkitektritade Grand Designs-huset

Ett fantastiskt hus som är uppfört i KL-trä där Toniton tillsammans med arkitekten Edd Rushton har valt kökskulören Creme. ⁠Toniton har lagt oräkneliga timmar på research och testande för att utveckla Toniton Colours. Resultatet är just sex utvalda paletter som gör det enklare att matcha färg och inredning till sitt hem. Och det är precis vad Edd har gjort i det här köket – luftigt, mönstrat och modigt samtidigt som det smälter in i resten av rummet. Handtag Thread Creme är en liten men ack så viktig detalj som smälter fint in i KL-träet.
Mässor 2023

Mässor 2023

Snart får vi äntligen ses på mässor igen – möt oss i Stockholm & Norge under 2023. Vi ser inte bara fram emot att få träffa er och få visa våra senaste produktnyheter utan vi ser också fram emot att presentera ett helt nytt exponeringskoncept för mässor.