Mässor 2023 | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Mässor 2023

Aktuellt

 / 2022-11-10

Mässor 2023

Snart får vi äntligen ses på mässor igen – möt oss i Stockholm & Norge under 2023. Vi ser inte bara fram emot att få träffa er och få visa våra senaste produktnyheter utan vi ser också fram emot att presentera ett helt nytt exponeringskoncept för mässor.


Välkomna att besöka oss i våra montrar:

Stockholm Furniture Fair | 7-11 februari 2023
Monter A17:10

Bygg Reis Deg, Norge | 18-21 oktober 2023
Monter uppdateras inom kort

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna. Och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet. Som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Hos oss hittar du handtag, belysning, ben, förvaring, knoppar och beslag. Små saker som gör stor skillnad. Detaljerna som gör helheten, med andra ord.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.