Summering 2022 – våra höjdpunkter och nyheter | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Beslag Design summerar året – våra höjdpunkter och nyheter

Aktuellt

 / 2022-12-16

Beslag Design summerar året – våra höjdpunkter och nyheter

Det har nu blivit dags att runda av 2022 och reflektera över året som har gått. Det har hänt mycket på Beslag Design – vi har lanserat nya spännande produkter i de flesta produktkategorierna, firat 50 år med en jubileumskollektion och välkomnat flera nya medarbetare.


1. Med passion för design under 50 år

Vi har firat ett halvsekel i designens tjänst – med betydelsefulla detaljer som skapar en vacker helhet. Det har vart ett riktigt spännande år med olika aktiviteter kopplat till vårt 50-årsjubileum. Inte minst lanserade vi en jubileumskollektion designad av prisbelönta Monica Förster.
2. Vi har lanserat flera produktnyheter

Under 2022 har Beslag Design lanserat flera spännande produktnyheter som vi har sammanställt i videon nedan.
3. Lär känna oss på Beslag Design
För att ge er en inblick bakom kulisserna startade vi i början av året upp en serie med ”Lär känna oss”. Varje månad har vi ställt ett par frågor till personer på olika avdelningar på Beslag Design. Vi har också haft äran att välkomna flera nya fantastiska medarbetare till oss under 2022 som vi har intervjuat.

4. 25 år på Beslag Design
Under 2022 firade och hyllade vi fem medarbetare som varit anställda i hela 25 år på Beslag Design. För mer än 25 år sedan började Maria, Mehmed, Jonas, Emira och Fredrik arbeta inom bolaget. Vad vore Beslag Design utan sina fantastiska medarbetare? 25 år som anställd är imponerande och vi är så tacksamma och glada för alla medarbetare som gör så mycket för vår utveckling och tillväxt – Tack.

5. Våra ambassadörer har inspirerat
Under året har våra noga utvalda ambassadörer inspirerat med detaljer som lyfter inredningen. Influenserprofilerna Fredrik Karlsson, Ida Mårtensson, Amanda Axelsson, Josefine Svensson Eklund, Amalie Fagerli och Katerina Dima har låtit oss följa med under renoveringar och andra spännande projekt. Här har vi samlat all inspiration från våra ambassadörer på Instagram i en guide.
6. BIM
Vi vill underlätta för alla arkitekter och föreskrivande att integrera handtag, knoppar, dörrhandtag och badrumstillbehör i sina projekt. Så under året laddade vi upp flera BIM-objekt som kan användas när du planerar dina projekt.

Vi vill också ta tillfället i akt och tacka alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och följare för ett fantastiskt år. Vi ser fram emot 2023 där vi har fortsatt fokus på ett innovativt sortiment, kreativitet, service och hållbarhet.

Nu vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Varmt välkommen 2023.

Dela inlägget

Liknande artiklar