Träffa oss på Stockholm Furniture Fair 2023 | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Träffa oss på Stockholm Furniture Fair 2023

Aktuellt

 / 2023-01-13

Träffa oss på Stockholm Furniture Fair 2023

På Stockholm Furniture Fair 2023 visar vi upp flera spännande produktnyheter. Handtag, knoppar, dörrhandtag och belysning för alla rum – till hem, butik, kontor, restaurang och hotell.


Vi förhandsvisar flera produktnyheter

Vi arbetar aktivt med att utveckla vår produktportfölj och på Stockholm Furniture Fair lanserar och förhandsvisar vi flera spännande nyheter, bland annat Knopp Uno. En klassisk, stilrent formgiven knopp som enkelt blir blickfånget i rummet. Vi kommer också att lansera marknadens mest minimalistiska badrumsarmatur – LED-armatur Jot.

Vår populära köksreling Aveny förhandsvisas i fler utföranden. Aveny finns sedan tidigare i polerad obehandlad mässing och visas under mässan även upp i mattsvart och rostfritt. Finns tillgänglig för försäljning från mars 2023.

Besök oss i vår monter A17:10 för att få en förhandstitt på flera spännande nyheter som lanseras under våren.



Jubileumskollektion designad av Monica Förster – AW Designer of The Year

På mässan visas även kollektionen Jubilee, designad av Monica Förster i samband med vårt jubileumsfirande. Monica har nyligen tilldelats Årets Designer 2023 från AW - Architektur und Wohnen – Ett av de mest prestigefyllda designpriserna i Europa.

Jubilee är en serie knoppar och handtag som är både klassisk och samtida, en hyllning där dåtid och framtid vävs samman i en industriell känsla.






Ny monter

I år kommer vi även att visa en ny design på vår monter. ”Vår nya monter kommer bli fantastiskt snygg och väldigt inspirerande med mer bilder och story telling än vad vi har haft tidigare år. Ett rejält lyft som är värt ett besök bara av den anledningen” - Sandra Hemberg, Medie- och kommunikationschef.


Träffa oss på mässan
Kontakta oss för att boka ett möte eller kom in i vår monter så hjälper vi dig. Följ @beslagdesign på instagram för de senaste uppdateringarna.



7-11 februari, 2023

Monter: A17:10
www.stockholmfurniturefair.se


Dela inlägget

Liknande artiklar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

I en värld där varje detalj i vårt hem berättar en historia om vem vi är och vad vi värderar, introducerar vi stolt vår nya kollektion av handtag och knoppar i obehandlat trä. Dessa produkter är inte bara en del av inredningen; de är en inbjudan till att skapa, anpassa och uttrycka din unika stil. Våra nya handtag och knoppar i obehandlad ek – Pinta och Shelter, samt knoppen Circum – är som ett oskrivet blad som väntar på din personliga touch.
Möt våra ambassadörer för 2024

Möt våra ambassadörer för 2024

Med glädje presenterar vi våra ambassadörer för 2024. I år välkomnar vi sju noggrant utvalda influencers som kommer att sprida vårt budskap om vikten av detaljer för att skapa helheten. Dessa profiler kommer att guida oss genom spännande renoveringsprojekt, inspirerande DIY-initiativ och visa detaljer från vårt sortiment för alla rum. Välkommen att lära känna våra ambassadörer lite bättre.