Kataloger med inspiration för alla rum | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
5 nya kataloger med inspiration för alla rum

Aktuellt

 / 2023-02-03

5 nya kataloger med inspiration för alla rum

5 nya kataloger med inspiration för alla rum är här. I våra kataloger hittar du alla våra produkter samlat för respektive produktgrupp, bilder och inspiration. Handtag & knoppar, badrumstillbehör, dörrhandtag och belysning är produktgrupperna som vi nu stolt kan visa upp nya kataloger för. Förutom de fyra nämnda katalogerna har vi tagit fram ett helt nytt inspirationsmagasin som vi kallar för "Detaljer" – en katalog fylld med inspiration, bilder och nyheter för 2023.



Alla katalogerna är fyllda med bilder och inspiration som vi hoppas ska kunna hjälpa dig i valet av detaljer till alla rum - för köket, badrummet och hallen.

Vi vill också passa på att tacka alla kunder som vi har fått besöka under 2022 för att fotografera. Tack också till alla kunder som delar med er av era inspirerande bilder på våra produkter i miljö. Och sist men inte minst – stort tack till alla våra ambassadörer och kreatörer som låter oss alla inspireras av era hem.

Bläddra i katalogerna nedan eller se alla våra kataloger här.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.