5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök

Tips och guider

 / 2023-02-15

5 tips när du väljer handtag och knoppar till ditt kök

Varje kök har sin karaktär. Låt detaljerna ta plats och bli en del av upplevelsen. Sofistikerat eller okonstlat, tidlöst eller modernt. Detaljer som mjukar upp eller stramar till. Som sticker ut eller smälter in. Sköna kontraster, hårt mot mjukt. Trä, metall, skinn. Form, känsla, innovation. Kökshandtag och knoppar ger det största intrycket för köket. Byt handtag och du har fått ett helt nytt kök. En så enkel sak kan göra hela skillnaden.

1. HANDTAG OCH KNOPPAR SOM MATCHAR DIN STIL
Gillar du lantliga och ombonade kök, avskalade och minimalistiska, retro, bistro eller kanske mer industriellt? Beroende på vilket handtag eller vilken knopp du väljer kan köket få helt olika uttryck. Vi har över 1000 olika modeller i vårt sortiment och något för alla stilar. Upptäck alla våra handtag.

Läderhandtag som mjukar upp och ger ett livfullt inslag, skålhandtag för dig som gillar den lantliga stilen, trähandtag för dig som söker den moderna och varma känslan. Eller varför inte svart som aldrig blir fel? Snyggt att matcha ton i ton eller för att ta plats. Borstat stål, förnicklat och rostfritt för det tidlösa, eleganta eller bistroinspirerade köket. Ett säkert kort om du är osäker! Valmöjligheterna är oändliga.

2. VÄLJ GÄRNA OLIKA BESLAG PÅ SKÅP OCH LUCKOR
Att mixa knoppar och handtag, handtag i olika längder eller att mixa handtag och knoppar från samma serie kan skapa en helt unik känsla och stil.


Handtag Helix / Knopp Helix / Knopp T Helix. Foto: mwinteriordesign.se
Handtag Helix - Rostfri look/bilder/artiklar/liten/helix-Rostfritt_S.jpg?m=1655964936
Finns i flera längder
Antik brons /bilder/artiklar/liten/helix-antik-brons_S.jpg?m=1593525354
Mattsvart /bilder/artiklar/liten/helix-mattsvart_S.jpg?m=1596610888
Mässing /bilder/artiklar/liten/helix-massing_S.jpg?m=1596611544
Knopp Helix - Rostfri look/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-rf_S.jpg?m=1679910632
Finns i flera storlekar
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-brons_S.jpg?m=1679910652
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-massing_S.jpg?m=1679910641
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-svart_S.jpg?m=1679910647
Knopp T Helix - Rostfri look/bilder/artiklar/liten/308573-11_S.jpg?m=1640073138
/bilder/artiklar/liten/308571-11_S.jpg?m=1620737466
/bilder/artiklar/liten/308572-11_S.jpg?m=1620738005
/bilder/artiklar/liten/308570-11_S.jpg?m=1620736148
Dörrhandtag Helix 200 - Rostfri look/bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-rostfri_S.jpg?m=1636707646
Antik brons /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-brons_S.jpg?m=1637056865
Borstad mässing /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-massing_S.jpg?m=1664520897
Svart /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-svart_S.jpg?m=16367069173. TÄNK PÅ STORLEK OCH VIKT PÅ SKÅPSLUCKAN
Handtagen ska passa till storleken på luckor, lådor och skåp. Tunga luckor med stor yta som tillexempel kylskåp, frys eller en garderobsdörr, kan behöva ett rejält långt handtag. Vi har ett brett sortiment av långa handtag som ger stora möjligheter till att inreda utan att kompromissa med design eller funktionalitet.

4. TÄNK PÅ HELHETEN OCH SKAPA EN RÖD TRÅD
Ha andra rum i åtanke för att skapa harmoni och ett enhetligt uttryck genom hela hemmet. Handtag på garderobsdörrar, dörrhandtag på innerdörrar, dörrstoppar, krokar i hallen. Beslag Design har flera serier som gör det enkelt att matcha och skapa en genomtänkt helhet.


Långa handtag Graf Big / Handtag Helix / Krok Graf. mwinteriordesign.se har tänkt på helheten i det här projektet och matchat detaljerna i varje rum.5. UPPDATERA BEFINTLIGT KÖK MED NYA HANDTAG ELLER KNOPPAR
Vill du inte göra en komplett köksrenovering? Byt beslag och du har fått ett helt nytt kök. En så enkel sak kan göra hela skillnaden. Allt du behöver tänka på är att de nya beslagen kan monteras i hålen där de gamla har suttit.

Beslag Design fångar upp trender och tendenser. Och har koll på det allra senaste, likaväl som det klassiskt stilrena. Smakfulla detaljer till köket, som klarar beröring och håller i många år. Detaljer som gör helheten.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket lanserar vi köksreling Aveny i två nya utföranden; mattsvart och borstad rostfritt. Med de två nya utförandena kan du nu matcha detaljerna i de flesta kök. Aveny skapar ordning och reda bland köksverktyg och dekorativa detaljer du vill ha nära till hands i en enkel skandinavisk design. En tidlös detalj tillverkad i robusta material som håller. Välj mellan vårt kompletta set eller skapa ditt helt egna system med förlängningskitet.
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.