Lär känna mig: Maria Lundström, Ekonomiassistent | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Maria Lundström, Ekonomiassistent

Lär känna oss

 / 2023-03-30

Lär känna mig: Maria Lundström, Ekonomiassistent

För att du ska få lära känna oss som arbetar på Beslag Design ställer vi några frågor till våra medarbetare. Idag får du lära känna vår ekonomiassistent Maria Lundström som har arbetat på Beslag Design i hela 21 år.


Hej Maria! Berätta, vad är din roll på Beslag Design? Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- Hej! Jag jobbar som ekonomiassistent här på Beslag Design, vilket innebär att jag en vanlig dag tar hand om inbetalningar från våra kunder, betalar och hanterar alla leverantörsfakturor, fakturerar, krediterar felaktigheter och returer. Det är med andra ord väldigt varierande arbetsuppgifter.

Du har ju arbetat på Beslag Design i väldigt många år, i hela 21 år för att vara exakt. Hur skulle du beskriva resan som Beslag Design har gjort?
- Det har varit och fortsätter att vara en helt galen resa – från att ha varit ungefär 15 anställda när jag började till att vi nu är närmre 50 anställda. Under mina år på Beslag Design har jag provat många olika arbetsuppgifter – från kundtjänst, till lager och tillbaka igen till kontoret och till sist nu då på ekonomiavdelningen. Väldigt roligt att få vara med och se vilken utveckling företaget har gjort och hur vi har växt och fortsätter att växa.

Vad är det bästa med att arbeta på Beslag Design?
- Måste nog säga att det är mina kollegor. Fantastiska människor som hjälps åt och ställer upp för att driva företaget framåt!

Kan du nämna ett eller två minnen som ligger dig lite extra varmt om hjärtat från dina 21 år här?
- Ett par gånger om året har vi personalaktiviteter som brukar vara väldigt roliga. Vi har en festkommitté som är experter på att anordna härliga evenemang. Jag minns särskilt en kräftskiva vi hade för ett x antal år sedan och såklart våra två jubileumsfirande – när Beslag Design fyllde 40 år och 50 år.

Och till slut, den klassiska frågan, vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment och varför?
- Hade länge ett svart handtag som heter Zong (utgått ur sortimentet) hemma som favorit, men när Helix Stripe kom i samma färg så bytte jag till dessa. Känns moderna men ändå enkla.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.