Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida

Aktuellt

 / 2023-08-23

Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida

Vi är glada att meddela att vi har gett vår hemsida en välbehövlig makeover! Med fokus på användarvänlighet och design, har vi uppdaterat menyraden för att göra det enklare för dig att navigera. Nu kan du enkelt och smidigt få en översikt över vårt breda sortiment av beslag och inredningsdetaljer.

 
 
För att matcha vårt marknadskoncept har vi även lagt till tydligare inspiration baserat på rumstyper som kök, bad, hall och andra viktiga utrymmen i ditt hem eller projekt. Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt detaljer för varje specifikt utrymme, och vi hoppas att dessa uppdateringar kommer att underlätta ditt val.

Och håll ögonen öppna – vi planerar att dela med oss av ännu mer inspirerande kundcase och bilder inom kort.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Upptäck Beslag Designs senaste innovation: LED-profil Nexus! Skapa din unika belysningsupplevelse för linjära installationer i endast 5 enkla steg. Oavsett om du föredrar infälld eller utanpåliggande installation, erbjuder Nexus flexibilitet, stil och funktionalitet för alla dina belysningsbehov. Vi guidar dig steg-för-steg.
Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

Skapa stämningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guidar

I arkitektur och inredningsdesign spelar belysning en central roll, inte bara för funktion utan även för estetik. Belysning kan förhöja ett rum och framhäva dess bästa egenskaper. En diskret men effektfull lösning, som en LED-strip, kan på ett elegant sätt förändra en miljös karaktär. Här guidar Beslag Designs ambassadör Ida oss när hon skapar en stämningsfull känsla i vardagsrummet med LED-strip Flexy LED AT6.