Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida

Aktuellt

 / 2023-08-23

Ny design och förbättrad navigering på vår hemsida

Vi är glada att meddela att vi har gett vår hemsida en välbehövlig makeover! Med fokus på användarvänlighet och design, har vi uppdaterat menyraden för att göra det enklare för dig att navigera. Nu kan du enkelt och smidigt få en översikt över vårt breda sortiment av beslag och inredningsdetaljer.

 
 
För att matcha vårt marknadskoncept har vi även lagt till tydligare inspiration baserat på rumstyper som kök, bad, hall och andra viktiga utrymmen i ditt hem eller projekt. Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt detaljer för varje specifikt utrymme, och vi hoppas att dessa uppdateringar kommer att underlätta ditt val.

Och håll ögonen öppna – vi planerar att dela med oss av ännu mer inspirerande kundcase och bilder inom kort.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Josefine, en av Beslag Designs tidigare ambassadörer, belyser hur viktigt det är att tänka framåt när man planerar sitt hem. Genom att placera ut eluttag på strategiska platser redan när de skissade på husets planritning, kunde hon senare enkelt installera LED-belysning i garderoberna – en detalj som gjorde en enorm skillnad i ett område som annars är undanskymt från dagsljus.