Konfigurera Nexus i 5 enkla steg | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Tips och guider

 / 2023-09-19

Konfigurera Nexus i 5 enkla steg

Upptäck Beslag Designs senaste innovation: LED-profil Nexus! Skapa din unika belysningsupplevelse för linjära installationer i endast 5 enkla steg. Oavsett om du föredrar infälld eller utanpåliggande installation, erbjuder Nexus flexibilitet, stil och funktionalitet för alla dina belysningsbehov. Vi guidar dig steg-för-steg.


Steg-för-steg

Enkel gör-det-själv-konfiguration för skräddarsydda linjära installationer1. VÄLJ MONTERING

Det finns två sätt att montera Nexus på - infälld eller utanpåliggande. Välj bländskydd anpassat efter installationstyp. De hakas enkelt fast i profilen och säkerställer perfekt vidhäftning.
2. VÄLJ FÄRG

Profilen finns i två utföranden - aluminium och svart. Om du har valt infälld installation rekommenderar vi profilen i aluminium utförande.3. VÄLJ SENSOR ELLER DIMMER

Det finns två olika alternativ som enkelt kan integreras i profilerna för av- och påslagning av belysningen - en touchdimmer eller en rörselsesensor (PIR). Vi rekommenderar rörelsesensorn för montering i skåp som tänder och släcker ljuset automatiskt när dörren öppnas eller stängs. Båda alternativen finns tillgängliga för infälld eller utanpåliggande installation. Om du väljer att inte installera profilen med något av alternativen, kom ihåg att köpa till strömkabeln (medföljer som standard till sensorn och dimmern).4. FÄRDIGSTÄLL PROFILEN

Nexus kompletteras med ändavslut, i ett neutralt utförande för infälld installation och i aluminium eller svart utförande för utanpåliggande montering. Installera sedan Nexus enkelt utan att använda verktyg med monteringsclipsen, som även dessa finns för infälld eller utanpåliggande installation.5. VÄLJ LJUSKÄLLA

Du kan konfigurera Nexus med flera olika LED-strips, endast 6mm breda. Exempelvis den energisnåla och energieffektiva LED-stripen SHEP6B EVO. Välj den LED-strip du föredrar, klipp till önskad längd och anslut sedan till sensor/dimmer eller anslutningskabel.Med Nexus får du enkelhet, anpassningsbarhet och högpresterande belysning i en enda lösning. Oavsett om det är för ditt hem, kontor eller affärslokal, är Nexus ett pålitligt val för att skapa den optimala belysningsmiljön.
PIR-sensor Nexus/bilder/artiklar/liten/nexus-pir-sensor_S.jpg?m=1692254038
LED-strip Flexyled SHEP6B EVO/bilder/artiklar/liten/flexyled-shep6b-evo_S.jpg?m=1692256951
Ändavslut Nexus - Utanpåliggande - Svart - 2-pack/bilder/artiklar/liten/973595_S.jpg?m=1692255086
/bilder/artiklar/liten/973593_S.jpg?m=1692255077
/bilder/artiklar/liten/973594_S.jpg?m=1692255067
0 kr
Touchdimmer Nexus/bilder/artiklar/liten/nexus-touchdimmer_S.jpg?m=1692253340
Anslutningskabel CH6 - 2000mm/bilder/artiklar/liten/973596_S.jpg?m=1692256529
Monteringsclips Nexus/bilder/artiklar/liten/nexus-monteringsclips_S.jpg?m=1692254552
LED-profil Nexus - Svart/bilder/artiklar/liten/973581_S.jpg?m=1692189355
/bilder/artiklar/liten/973580_S.jpg?m=1692189966
0 kr
LED-profil Nexus - Aluminium/bilder/artiklar/liten/973580_S.jpg?m=1692189966
/bilder/artiklar/liten/973581_S.jpg?m=1692189355
0 kr
Bländskydd Nexus/bilder/artiklar/liten/nexus-blandskydd_S.jpg?m=1692252645

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.