Stockholm Furniture Fair 2024 | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Stockholm Furniture Fair 2024

Aktuellt

 / 2024-01-26

Stockholm Furniture Fair 2024

Beslag Design kommer att delta i Stockholm Furniture Fair 2024, en av Skandinaviens främsta evenemang inom design, arkitektur och belysning. Mässan äger rum från den 6:e till den 10:e februari, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår monter A11:23.



Vi ställer ut på Stockholm Furniture Fair


Under mässan kommer vi att introducera våra senaste nyheter och innovativa lösningar för såväl hemmet som den offentliga miljön. Vi visar även flera kommande nyheter som lanseras under 2024. 

Välkommen att besöka vår monter A11:23 och utforska vårt utbud av handtag, knoppar, dörrhandtag, badrumstillbehör och belysning. Hos Beslag Design tror vi att rätt detaljer inte bara fulländar inredningen, de berättar också en historia och framhäver den personliga touchen.

Vi ser fram emot att träffa dig under Stockholm Furniture Fair 2024.

För mer information om mässan och dess öppettider, besök gärna hemsidan för Stockholm Furniture Fair.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.