Stockholm Furniture Fair 2024 | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Stockholm Furniture Fair 2024

Aktuellt

 / 2024-01-26

Stockholm Furniture Fair 2024

Beslag Design kommer att delta i Stockholm Furniture Fair 2024, en av Skandinaviens främsta evenemang inom design, arkitektur och belysning. Mässan äger rum från den 6:e till den 10:e februari, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår monter A11:23.Vi ställer ut på Stockholm Furniture Fair


Under mässan kommer vi att introducera våra senaste nyheter och innovativa lösningar för såväl hemmet som den offentliga miljön. Vi visar även flera kommande nyheter som lanseras under 2024. 

Välkommen att besöka vår monter A11:23 och utforska vårt utbud av handtag, knoppar, dörrhandtag, badrumstillbehör och belysning. Hos Beslag Design tror vi att rätt detaljer inte bara fulländar inredningen, de berättar också en historia och framhäver den personliga touchen.

Vi ser fram emot att träffa dig under Stockholm Furniture Fair 2024.

För mer information om mässan och dess öppettider, besök gärna hemsidan för Stockholm Furniture Fair.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Mot en ny era av tillväxt och expansion – Beslag Design förvärvas av Salix Hem & Beslag

Beslag Design AB, en framstående aktör inom beslag- och interiörprodukter, tillkännager idag att de har ingått ett förvärvsavtal med Salix Group AB - en kundfokuserad handelskoncern som aktivt driver, utvecklar och förvärvar verksamheter inom bygg och industri. Förvärvet gäller 100% av bolaget och ger Beslag Design möjlighet att verka inom en bredare kontext och fortsätta sin resa mot en ny era av tillväxt och expansion.
Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Knopp Uno förhöjer Per Morbergs nya kök

Snêk har hjälpt Per Morberg att förverkliga sin köksdröm – en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik, där knoppen Uno utgör det perfekta pricken över i:et. Med en passion som sträcker sig från scenen till köket, är Morberg en känd profil i Sverige. Skådespelare, författare och kock där varje måltid berättar en historia. I hans nya serie ”Morberg” som visats exklusivt på YouTube har man fått följa hur hans kök har vuxit fram. Nu kan vi inspireras av det färdiga resultatet.