Möt våra ambassadörer 2024 | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Möt våra ambassadörer för 2024

Aktuellt

 / 2024-03-12

Möt våra ambassadörer för 2024

Med glädje presenterar vi våra ambassadörer för 2024. I år välkomnar vi sju noggrant utvalda influencers som kommer att sprida vårt budskap om vikten av detaljer för att skapa helheten. Dessa profiler kommer att guida oss genom spännande renoveringsprojekt, inspirerande DIY-initiativ och visa detaljer från vårt sortiment för alla rum. Välkommen att lära känna våra ambassadörer lite bättre.

Joanna – @joanna.avento

YRKE: Inredare och kreatör
BOSATT: Norrköping

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Åh, det är en stor ära och jag ser så mycket fram emot året tillsammans. Beslag Design har ett så himla fint sortiment, som jag älskat och använt sedan dagen jag och min man köpte och renoverade vår första lägenhet redan för 10 år sedan. Att nu få jobba ihop känns därför extra kul, ett varumärke som står mig varmt om hjärtat! Det sitter i detaljerna, är något jag väldigt ofta "tjatar" om som inredare och det är en värdering vi verkligen delar.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Så svårt att bara välja tre, när allt är så himla fint! Men okej, här kommer mina topp 3:
- Base Tvålpumphållare
- Dörrhandtag Helix Stripe
- Högskpåsutdrag Tal Gate Planero

Detaljer och förvaring som kommer lyfta vårt hem till nästa nivå. Ännu en gång, det är detaljerna som gör det. Dessutom älskar jag allt som har med organisering att göra. Så att få vårt skafferi att bli mer organiserat kommer vara en dröm!

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Jag är ju en sån som alltid har inredningsprojekt att ta itu med och har jag inget, så skapar jag mig ett nytt projekt. Det är ju så roligt att göra om och fixa i hemmet. Jag tror nästa projekt blir badrummet dock. Det ska få sig en liten hotellkänsla, med hjälp av detaljer från Beslag Design. Ihh är så peppad på detta år!

Lovisa – @lovisafurubo

YRKE: Fotograf, inredare och kreatör
BOSATT: I en gammal sekelskiftesskola i Kalmar
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Hållbarhet, pärlspont och dova färger

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det känns jättespännande! Jag har länge letat efter att få in mer och bättre funktion i många delar av hemmet, så det känns jättekul att det ska bli verklighet nu! Hjärtat i Beslag Design ska vara kvalitét, hållbarhet och estetik och det lirar väl med mina egna värderingar. Angående stil tror jag att många tror Beslag Design bara har moderna beslag men det finns jättemycket fint i klassisk stil också.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Källsortering Hide Eco i Rostfritt - jag har aldrig sett en finare källsortering! LED-strip Flexy AT6 - har aldrig varit ett fan av ledstrips men inser att de är precis vad jag behöver i trånga utrymmen här hemma som skriker efter mer ljus! Knopp Solliden - en knopp vi använt under samtliga renoveringar och som alltid känns mitt i prick, oavsett stil!

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Jag längtar allra allra mest till att ta tag i diskbänksskåpet i köket som blev en nödlösning bara för att bli klara, men som gnagt i mig sedan dess…

Lovisa – @lovisafurubo

YRKE: Fotograf, inredare och kreatör
BOSATT: I en gammal sekelskiftesskola i Kalmar
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Hållbarhet, pärlspont och dova färger

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det känns jättespännande! Jag har länge letat efter att få in mer och bättre funktion i många delar av hemmet, så det känns jättekul att det ska bli verklighet nu! Hjärtat i Beslag Design ska vara kvalitét, hållbarhet och estetik och det lirar väl med mina egna värderingar. Angående stil tror jag att många tror Beslag Design bara har moderna beslag men det finns jättemycket fint i klassisk stil också.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Källsortering Hide Eco i Rostfritt - jag har aldrig sett en finare källsortering! LED-strip Flexy AT6 - har aldrig varit ett fan av ledstrips men inser att de är precis vad jag behöver i trånga utrymmen här hemma som skriker efter mer ljus! Knopp Solliden - en knopp vi använt under samtliga renoveringar och som alltid känns mitt i prick, oavsett stil!

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Jag längtar allra allra mest till att ta tag i diskbänksskåpet i köket som blev en nödlösning bara för att bli klara, men som gnagt i mig sedan dess…

Emma – @hemmahosfalk

YRKE: Inredare och kreatör
BOSATT: Skara
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Skandinaviskt, ljust och mycket trä!

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det känns väldigt hedrande och kul att få vara med och representera Beslag Design i år! Det är detaljerna som gör hemmet och ger den där lyxiga genomtänkta känslan. Det vill jag hjälpa till att förmedla och även få in mer i mitt egna hem tillsammans med Beslag Design!

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Knopp T UniformHandtag Lounge RostfrittKryddinsats Flex basic. Dessa detaljer kommer ge den där enkla, skandinaviska, lyxiga känslan som jag är ute efter här hemma. Jag har alltid velat ha ett riktigt välorganiserat kök också så det ska bli riktigt roligt att fixa till i våra lådor!

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Vårat nästa inredningsprojekt är att börja renovera våran tvättstuga och sen ska vi förhoppningsvis börja göra ordning våran uteplats i sommar. Det är nog de vi längtar mest till!

Emelie – @emelie.sundberg

YRKE: Fotograf och influencer
BOSATT: Stockholm/Spånga
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Jordnära färger, naturmaterial och hemtrevligt

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det känns superkul! Jag älskar idén om att förändra och förbättra det man redan har med små medel. Det är detaljerna som gör helheten och det är något Beslag Design har tagit vara på. Förutom detaljer har ni så mycket bra förvaringslösningar och är det något jag går igång på så är det snygga och smarta förvaringslösningar. 

Idén om att personifiera det man redan har tilltalar mig väldigt mycket. Det går också i linje med mitt tänk kring hållbarhet och att hand om det man har istället för att nödvändigtvis köpa nytt. Att måla om, restaurera och byta knoppar är ett utmärkt sätt att ta vara på det man har och spara på planeten!

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Oj vad svårt! Jag har så många favoriter men jag får väl säga de jag själv valt. Jag älskar de fönicklade knopparna som jag valt till mitt vitrinskåp i vardagsrummet. Jag har dem i köket också fast i obehandlad mässing. Sen älskar jag alla smarta lösningar till badrummet som tvålpumpshållaren och duschhyllan. Apropå förvaring så drömmer jag om att få installera städskåpsförvaringen "Deluxe" för att få ordning i städskåpet hemma. Jag älskar kombinationen av snygga detaljer och smart förvaring. En annan storfavorit är hela kollektionen med Toniton - älskar både färgerna och formerna på de beslagen!


VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Oj.. Jag har alltid något projekt på gång och har jag inte det så startar jag ett. Snart börjar utesäsongen och då blir det naturligtvis mycket trädgård men först blir nog nästa stora projekt sovrummet. Det ska bli spännande att få visa er resultatet sen!
 
 

Emelie – @emelie.sundberg

YRKE: Fotograf och influencer
BOSATT: Stockholm/Spånga
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Jordnära färger, naturmaterial och hemtrevligt

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det känns superkul! Jag älskar idén om att förändra och förbättra det man redan har med små medel. Det är detaljerna som gör helheten och det är något Beslag Design har tagit vara på. Förutom detaljer har ni så mycket bra förvaringslösningar och är det något jag går igång på så är det snygga och smarta förvaringslösningar. 

Idén om att personifiera det man redan har tilltalar mig väldigt mycket. Det går också i linje med mitt tänk kring hållbarhet och att hand om det man har istället för att nödvändigtvis köpa nytt. Att måla om, restaurera och byta knoppar är ett utmärkt sätt att ta vara på det man har och spara på planeten!

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Oj vad svårt! Jag har så många favoriter men jag får väl säga de jag själv valt. Jag älskar de fönicklade knopparna som jag valt till mitt vitrinskåp i vardagsrummet. Jag har dem i köket också fast i obehandlad mässing. Sen älskar jag alla smarta lösningar till badrummet som tvålpumpshållaren och duschhyllan. Apropå förvaring så drömmer jag om att få installera städskåpsförvaringen "Deluxe" för att få ordning i städskåpet hemma. Jag älskar kombinationen av snygga detaljer och smart förvaring. En annan storfavorit är hela kollektionen med Toniton - älskar både färgerna och formerna på de beslagen!


VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Oj.. Jag har alltid något projekt på gång och har jag inte det så startar jag ett. Snart börjar utesäsongen och då blir det naturligtvis mycket trädgård men först blir nog nästa stora projekt sovrummet. Det ska bli spännande att få visa er resultatet sen!

Louise – @louilouie

YRKE: Kreatör och medgrundare av Friendcation
BOSATT: Stockholm

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Renovering blev en stor del av vårt liv när vi bestämde oss för att skapa vårt drömhem. Ett projekt där vi inte ville tumma på design, känsla, kvalitet eller vad som är "oss" - att få jobba med Beslag Design känns där av bara -rätt-. Vi delar vision om att det sitter i detaljerna och det är just det Beslag Design erbjuder. Finliret! Jag ser fram emot att ta tag i några sista projekt här hemma och låta er hänga med på den resan.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Jag vill att vårt hem ska ha samma look & feel i grunden så att vi sen lekfullt och färgglatt kan leva ut våra personligheter med inredningen runt om. När det gäller detaljer som är allt annat än slumpvalt så är mina favoriter knoppar, handtag och dörrhandtag i serien Helix antik brons. Olika utformningar beroende på vart i lägenheten de sitter, men ett genomgående tema som förhöjer känslan av sekelskifte möter skandinaviskt modernt. Exakt där vill vi vara.

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Just nu (efter en totalrenovering av vår sekelskifteslägenhet på 77m2 med en då nyfödd) är vi ganska mätta på att göra stora krävande förändringar men tror en hel del kan känna igen sig i att det ALLTID är lite kvar att ta tag i. I vårt fall är det att fixa en reling i köket, få in led belysning i vårt vitrinskåp & bokhylla samt att få upp krokar i barnrummet på ett kul kreativt sätt. Mitt samarbete med Beslag Design blir verkligen ett riktigt bra tillfälle att ta tag i detta.

Blue x Nickolay – @niblu.home

YRKE: Blue - Sykepleier / interiørkonsulent. Nickolay - Butikkmedarbeider hos Illums Bolighus
BOSATT: I hjertet av Lillestrøm, 15 min unna Oslo
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Japandi, lun, og hjemmekoselig

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det er en ære å få lov til å være en ambassadør for Beslag Design. Dette syns vi er kjempegøy fordi mine venner som har produkter fra Beslag Design har vært så fornøyde både med service og kvaliteten på produktene. Den gode kvaliteten og det minimalistiske designet passer ypperlig med det vi streber at vårt hjem viser. Det er blant annet det som har gitt oss interesse i å ville være ambassadør for Beslag Design.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Det er litt vanskelig å velge kun 3 favorittprodukter, men hvis vi måtte velge, hadde det vært såpeholder, dusjhylle og dørhåndtak. Såpeholder er dekorativ, samtidig som det gjør rengjøring enklere siden såpeflaskene henger fast på veggenn. Dusjhylle fordi de fleste enten lar sjampo og dusjsåpe ligger på gulvet eller ligger på en hylle som henger fra dusjdøren, og med dusjhylla kan man frigjøre gulvplass og den er også dekorativ. Dørhåndtak fordi det er en av de første tingene man ser og tar på i et hjem. Fine og solide håndtak slår aldri feil.

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Nå driver vi hjelper en kunde med møbleringsplan, og det er veldig spennende og givende å kunne hjelpe folk med å skape et hjem.
 
 

Blue x Nickolay – @niblu.home

YRKE: Blue - Sykepleier / interiørkonsulent. Nickolay - Butikkmedarbeider hos Illums Bolighus
BOSATT: I hjertet av Lillestrøm, 15 min unna Oslo
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Japandi, lun, og hjemmekoselig

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Det er en ære å få lov til å være en ambassadør for Beslag Design. Dette syns vi er kjempegøy fordi mine venner som har produkter fra Beslag Design har vært så fornøyde både med service og kvaliteten på produktene. Den gode kvaliteten og det minimalistiske designet passer ypperlig med det vi streber at vårt hjem viser. Det er blant annet det som har gitt oss interesse i å ville være ambassadør for Beslag Design.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Det er litt vanskelig å velge kun 3 favorittprodukter, men hvis vi måtte velge, hadde det vært såpeholder, dusjhylle og dørhåndtak. Såpeholder er dekorativ, samtidig som det gjør rengjøring enklere siden såpeflaskene henger fast på veggenn. Dusjhylle fordi de fleste enten lar sjampo og dusjsåpe ligger på gulvet eller ligger på en hylle som henger fra dusjdøren, og med dusjhylla kan man frigjøre gulvplass og den er også dekorativ. Dørhåndtak fordi det er en av de første tingene man ser og tar på i et hjem. Fine og solide håndtak slår aldri feil.

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Nå driver vi hjelper en kunde med møbleringsplan, og det er veldig spennende og givende å kunne hjelpe folk med å skape et hjem.

Astrid – @astridmvie

YRKE: Prosjektleder
BOSATT: Førde
BESKRIV DIN INREDNINGSSTIL MED 3 ORD: Klassisk, nøytral, japandi

HUR KÄNNER DU FÖR ATT VARA EN AV BESLAG DESIGNS AMBASSADÖRER?
Beslag Design har mange fine produkt som passer i de fleste hjem. Jeg liker at det er så stort sortiment, og at de ulike produktene kommer i flere farger. Jeg liker god kvalitet og holdbarhet på materialer og produkt i mitt hjem, og det vet jeg at jeg får gjennom Beslag Design sine produkter.

KAN DU DELA MED DIG AV DINA TRE FAVORITPRODUKTER FRÅN BESLAG DESIGN?
Det er vanskelig å velge tre favoritter fordi jeg syns alle produktene er fine, men jeg liker ekstra godt Helix håndtak og knotter i mørk bronse, Helix dørhåndtak i antikk messing og Arpa knagger i antikk messing. Disse produktene passer til fargene i vårt hjem og hjelper oss å skape en helhet i innredningen.

VILKET INREDNINGSPROJEKT SER DU FRAM EMOT ATT TA ITU MED HÄRNÄST?
Vi har tatt over mine foreldre sitt hus som vi akkurat har startet å renovere. Huset skal stå ferdig til jul 2024. Jeg gleder meg til å bruke Beslag Design sine produkter i innredningen i nytt hus også. Vi har allerede dørhåndtak og håndtak fra Beslag Design i vårt nåværende hus og er super fornøyd med det!

Dela inlägget

Liknande artiklar

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Josefine, en av Beslag Designs tidigare ambassadörer, belyser hur viktigt det är att tänka framåt när man planerar sitt hem. Genom att placera ut eluttag på strategiska platser redan när de skissade på husets planritning, kunde hon senare enkelt installera LED-belysning i garderoberna – en detalj som gjorde en enorm skillnad i ett område som annars är undanskymt från dagsljus.