Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå | Förvaring | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå i gruppen Sortiment / Förvaring / Källsortering hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (210005058)
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå
Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå

Matavfallsbehållare - Hero - Mörkgrå

210005058
Hero är en behållare specialiserad på att samla in matavfall.

Sverige har länge varit en förebild när det kommer till att ta hand om matavfall, sortering och återvinning. Nu har hela världen insett hur viktigt det är och olika former av krav och lagstiftningar upprättas. År 2023 måste alla EU-länder ta hand om och samla in matavfall.

Vår leverantör har därför utvecklat en lösning som kan användas över hela Europa. Och resultatet är HERO. En ventilerad behållare specialiserad på att samla in matavfall. Kanske inte så imponerande.. men det fantastiska med HERO är att den kan användas tillsammans med alla olika typer av påsar och därmed också fungerar i alla länder. Dess design gör det möjligt att kunna placera behållaren i nästan alla kökslådor och skåp.

HERO kan komma att sätta den nya standarden som hela världen kommer att behöva inom en snar framtid. Den luftiga utformningen ventilerar hela påsen och minimerar fukt och dålig lukt. Förmultning startar inte så länge behållaren är fullt ventilerad. Och som ett resultat kommer påsen förbli torr.

85% återvunnen plast
Kärlen i Beslag Designs avfallsbehållare är tillverkade i Sverige av 85% återvunnen plast. Hållbarhet är väldigt viktigt för oss och genom att använda återvunnen plast istället för nyproducerad kan den negativa miljöpåverkan minskas. 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.
 • Specifikationer
 • Artikelbredd: 290 mm
  Artikeldjup: 190 mm
  Artikelhöjd: 295 mm
  Lådmodell: Blum Legra C-låda , Blum Legra F-låda , Blum Legrabox , Blum Metabox , Blum Tandembox , Grass Vionaro , Grass Vionaro H185 , Grass Vionaro H249 , Passar alla lådmodeller , Trälåda
  Utförande: Mörkgrå
  Byggvarubedömning ID: Accepterad (BVB ID:138803)
 • Produktblad

Tillbehör vi rekommenderar

Avdelare Future - Mörkgrå/bilder/artiklar/liten/210005052_S.jpg?m=1681199751

Blogg