Handtag Jubilee - Mattsvart | Handtag | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Handtag Jubilee - Mattsvart i gruppen Sortiment / Handtag hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (handtag-jubilee-mattsvart)
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart
Handtag Jubilee - Mattsvart

Handtag Jubilee - Mattsvart

handtag-jubilee-mattsvart

Beslag Design firar 50 år med en jubileumskollektion
Design Monica Förster
 


Jubilee är en serie knoppar och handtag som är både klassisk och samtida, en hyllning där dåtid och framtid vävs samman i en industriell känsla. Kollektionen är formgiven av prisbelönta Monica Förster, en av Sveriges främsta designers med stora internationella framgångar. Handtag Jubilee – estetiskt och funktionellt för alla rum.

Vackrare med tiden
Obehandlad mässing är ett ärligt, livfullt och föränderligt material. Det blir vackert nött och patinerat ju mer det används. Ett historiskt och hållbart material. Jubilee finns i obehandlad mässing och med en mattsvart yta. Både design och material håller i generationer. Handtagen finns i två c/c mått, 128 och 160 mm.

Med nyfikenhet och eget formspråk
Monica Förster är en av Sveriges mest kända möbel- och industridesigners. Hennes formgivning är ofta modern och okonventionell vilket lett till att hon vunnit ett flertal prestigefulla priser och nått internationella framgångar. Jubilee har en tydlig och genuin identitet utan att följa trender. Lär känna Monica Förster.

Det började i Båstad 1972…
Beslag Design är ett familjeföretag i tre generationer som idag är branschledande inom beslag- och interiörprodukter för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. Lär känna Beslag Design.

 
Antal: 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.
 • Specifikationer
 • Artikelbredd: 156 mm , 188 mm
  Artikeldjup: 42 mm
  Artikellängd: 28 mm
  C/C-mått: 128 mm , 160 mm
  Fotens mått: 28 mm
  Material: Solid Mässing
 • Produktblad
Fler utföranden:
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-massing_S.jpg?m=1677072000

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Relaterade produkter

Knopp Jubilee - 28mm - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/372000-41_S.jpg?m=1657006855
/bilder/artiklar/liten/372001-41_S.jpg?m=1657117137

Blogg

Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Vi firar ett halvsekel i designens tjänst – med en jubileumskollektion i samarbete med hyllade Monica Förster, svensk designer i världsklass. Kollektionen är noggrant genomtänkt och det var viktigt för oss på Beslag Design att allt exponeringsmaterial kring kollektionen skulle andas jubileum, sticka ut och hålla en hög kvalité. Allt från skyltar, trycksaker, filmer, texter och förpackningar ska precis som kollektionen i sig utrycka en industriell känsla och ha en design som håller över tid.
Läs mer>
Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Igår hade vi en pressfrukost på Restaurang Oxenstiernan i deras Chambre Separée för att visa upp vår nya jubileumskollektion, formgiven av Monica Förster. PR-byrån Trendgruppen hjälpte oss att anordna frukosten och hade smyckat lokalen så fint med fokus på Jubilee. Monica Förster var på plats för att berätta mer om kollektionen och avslutade med orden "Beslag Design är ett företag som ni ska hålla ögonen på därför att man känner just att det är den här fina kulturen och jag tror att det är så man bygger ett modernt företag idag".
Läs mer>