Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing | Handtag | Beslag Desi
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing i gruppen Produkter / Handtag hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (handtag-jubilee-massing)
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing
Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing

Handtag Jubilee - Obehandlad Mässing

handtag-jubilee-massing

Beslag Design firar 50 år med en jubileumskollektion
Design Monica Förster
 


Jubilee är en serie knoppar och handtag som är både klassisk och samtida, en hyllning där dåtid och framtid vävs samman i en industriell känsla. Kollektionen är formgiven av prisbelönta Monica Förster, en av Sveriges främsta designers med stora internationella framgångar. Handtag Jubilee – estetiskt och funktionellt för alla rum.

Vackrare med tiden
Obehandlad mässing är ett ärligt, livfullt och föränderligt material. Det blir vackert nött och patinerat ju mer det används. Ett historiskt och hållbart material. Jubilee finns i obehandlad mässing och med en mattsvart yta. Både design och material håller i generationer. Handtagen finns i två c/c mått, 128 och 160 mm.

Med nyfikenhet och eget formspråk
Monica Förster är en av Sveriges mest kända möbel- och industridesigners. Hennes formgivning är ofta modern och okonventionell vilket lett till att hon vunnit ett flertal prestigefulla priser och nått internationella framgångar. Jubilee har en tydlig och genuin identitet utan att följa trender. Lär känna Monica Förster.

Det började i Båstad 1972…
Beslag Design är ett familjeföretag i tre generationer som idag är branschledande inom beslag- och interiörprodukter för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. Lär känna Beslag Design.

 
Antal: 
Hitta återförsäljare Produkten kan köpas via utvalda återförsäljare.
 • Specifikationer
 • Artikelbredd: 156 mm , 188 mm
  Artikeldjup: 42 mm
  Artikellängd: 28 mm
  C/C-mått: 128 mm , 160 mm
  Fotens mått: 28 mm
  Material: Solid Mässing
 • Produktblad
Fler utföranden:
Handtag Jubilee - Mattsvart/bilder/artiklar/liten/handtag-jubilee-mattsvart_S.jpg?m=1677071974

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Blogg

Monica Förster, designern bakom Jubilee

Monica Förster, designern bakom Jubilee

Beslag Designs jubileumskollektion är formgiven av prisbelönta Monica Förster, ett av toppnamnen inom svensk design. Hon har samarbetat med många stora varumärken och skapat några av framtidens klassiker. Hennes innovativa stil har resulterat i flera prestigefyllda designpriser. Arbetet präglas av en stark formkänsla och nyfikenhet på nya material och tekniker.
Läs mer
Monica Förster formger jubileumskollektion för Beslag Design

Monica Förster formger jubileumskollektion för Beslag Design

Beslag Design firar 50 år med en jubileumskollektion formgiven av prisbelönta Monica Förster, en av Sveriges främsta designers med stora internationella framgångar. Jubilee är en serie knoppar och handtag för hemmets alla rum. Klassiska men som ligger helt rätt i tiden, där dåtid och framtid vävs samman och skapar en industriell känsla.
Läs mer
Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Vi firar ett halvsekel i designens tjänst – med en jubileumskollektion i samarbete med hyllade Monica Förster, svensk designer i världsklass. Kollektionen är noggrant genomtänkt och det var viktigt för oss på Beslag Design att allt exponeringsmaterial kring kollektionen skulle andas jubileum, sticka ut och hålla en hög kvalité. Allt från skyltar, trycksaker, filmer, texter och förpackningar ska precis som kollektionen i sig utrycka en industriell känsla och ha en design som håller över tid.
Läs mer
Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Igår hade vi en pressfrukost på Restaurang Oxenstiernan i deras Chambre Separée för att visa upp vår nya jubileumskollektion, formgiven av Monica Förster. PR-byrån Trendgruppen hjälpte oss att anordna frukosten och hade smyckat lokalen så fint med fokus på Jubilee. Monica Förster var på plats för att berätta mer om kollektionen och avslutade med orden "Beslag Design är ett företag som ni ska hålla ögonen på därför att man känner just att det är den här fina kulturen och jag tror att det är så man bygger ett modernt företag idag".
Läs mer

Relaterade produkter

Knopp Jubilee - 28mm - Obehandlad mässing/bilder/artiklar/liten/372001-41_S.jpg?m=1657117137
/bilder/artiklar/liten/372000-41_S.jpg?m=1657006855