Byggvarubedömda produkter

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Byggvarubedömda produkter

Aktuellt

 / 2021-11-02

Byggvarubedömda produkter

Att ta ansvar och verka för en hållbar utveckling är viktigt för oss på Beslag Design så hållbarhet är i fokus i allt vi gör. Vi eftersträvar därför också att så många av våra produkter som möjligt ska vara byggvarubedömda. Byggvarubedömningen är en förening som bedömer produkter ur ett hållbarhetsperspektiv för att minimera användningen av miljö- och hälsoskadliga ämnen i byggnader.


Vi tycker inte att man ska behöva välja mellan design och hållbarhet. Därför har vi ett brett sortiment av hållbarhetsbedömda beslag som gör det enkelt att skapa en estetiskt tilltalande och personlig stil, såväl för det egna hemmet som den offentliga miljön. För att kunna tillgodose våra kunder med produkter som passar varje persons önskemål har vi allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga. Handtag och knoppar som matchar. Klassiska, tidlösa, eleganta eller moderna. Badrumstillbehör i olika utföranden och former. Dörrhandtag, krokar, källsortering och belysning som är accepterade av byggvarubedömningen. Detaljer för att skapa en hållbar helhet.

Byggvarubedömningen och Sunda Hus
Byggvarubedömningen (BVB) är en icke vinstdrivande ekonomisk förening som bedömer och tillhandahåller information om hållbarhetsbedömda produkter. Detta för att främja utvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö. Läs mer på byggvarubedomningen.se.

Sunda Hus är ett privatägt företag som har ett system för hälso- och miljöbedömningar av produkter i bygg- och fastighetsbranschen. Databasen i systemet gör en bedömning baserat på olika egenskaper så som ämnen och material. Läs mer på sundahus.se.

Filtrera på byggvarubedömda produkter
Nu har vi gjort det enklare för dig att se både vilka av våra produkter som är accepterade enligt Byggvarubedömningens kriterier samt vilka som är bedömda av Sunda Hus. På produktnivå kan du nu filtrera på både Byggvarubedömningen och Sunda Hus.
1. Klicka på "Visa filter" / 2. Klicka på "Byggvarubedömning" / 3. Klicka i rutan för "Accepterad"


Projektkatalog
I vår projektkatalog hittar du produkter som gör skillnad i din vardag, som dörrhandtag, badrumstillbehör, draghandtag, källsortering m.m. Samtliga produkter i vår projektkatalog är bedömda av Byggvarubedömningen. Bläddra gärna i den nedan.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Nääs Fabriker - Vinrum

Nääs Fabriker - Vinrum

Några mil utanför Göteborg ligger anrika Nääs fabriker. Nu har restaurangen fått ett rejält kylrum med plats för allt vin och champagne man kan önska sig. Snickaren Niklas har skapat ett fantastiskt vinrum med belysning från oss på Beslag Design. Låt dig inspireras.