Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Årsresumé 2021 – våra höjdpunkter och nyheter

Aktuellt

 / 2021-12-14

Årsresumé 2021 – våra höjdpunkter och nyheter

Det har nu blivit dags att runda av 2021 och blicka tillbaka på några av våra höjdpunkter från året. Vi vill också ta tillfället i akt och tacka alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och följare för ett fantastiskt år. Vi ser fram emot 2022 där vi har fortsatt fokus på ett innovativt sortiment, kreativitet, service och hållbarhet.


1. Uppdaterat ett flertal kataloger
När vi lanserar nya produkter så ser vi i första hand till att alla våra digitala kataloger är uppdaterade. Ett par gånger om året skickar vi också utvalda kataloger till tryck – för visst är det fortfarande en viss känsla att bläddra i en katalog rent fysiskt? Det tycker i alla fall vi. Och det obestrukna högkvalitativa pappret vi använder för våra kataloger förhöjer känslan och går hand i hand med hur vi vill kommunicera Beslag Design. Under 2021 uppdaterade vi inte bara våra ”huvudkataloger” som handtag & knoppar, belysning eller förvaring utan vi tog också fram en katalog där vi samlat detaljerna som sätter stilen i ett Retrokök, bläddra i vår retrokatalog här.


2. Lanserat flera nya spännande nyheter
Under 2021 har Beslag Design fortsatt kunna leverera ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. För att du inte ska missa någon av årets alla nyheter har vi sammanställt alla årets nyheter i videon nedan.Vår produktutveckling arbetar för fullt med att ta fram efterfrågade produkter och redan till möbelmässan i början av februari kommer vi kunna visa upp ett flertal nyheter. Vi vill vara det självklara valet för handtag, knoppar, förvaring, badrumstillbehör och belysning för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell.

3. Helix stripe – det sitter i detaljerna eller i 50 nya artikelnummer
Helt klart värd en egen punkt på den här årsresumén! Vi utökade vår Helix-serie med Helix Stripe. Utöver handtag och knoppar lanserade vi även matchande dörrstopp som tillsammans tillförde hela 50 stycken nya artikelnummer till sortimentet.


4. Vårt kontor har vunnit arkitekturpris
Vårt kontor och lager, signerad arkitekt Kay Linghoff, vann årets arkiktekturpris under Näringslivsgalan i Båstad den 21 oktober 2021. « Retroinspirerad byggnad för kontor och lager som ger verksamhetsområdet en karaktär av urbana och välutformade lokaler för vår tids ”industrier”. » löd motiveringen. Vi är oerhört stolta över vårt kontor och lager!


5. Vi inspirerar varandra på instagram
En utav kanalerna vi arbetar mest med är instagram, där vill vi inspirera och sprida Beslag Designs motto om att det är detaljerna som gör helheten. Idag har vi lite mer än 20.000 följare på instagram och vi är så tacksamma över alla som väljer att följa oss. Och vi är framförallt tacksamma över alla er som delar med er av era bilder där våra produkter syns och taggar #beslagdesign. Dagligen inspirerar vi varandra.

Nu vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Varmt välkommen 2022.


Sandra Hemberg

Dela inlägget

Liknande artiklar

Projekt: MW Design renoverar Filip Dikmens lägenhet

Projekt: MW Design renoverar Filip Dikmens lägenhet

Att skapa en genomtänkt helhet i sitt hem eller i sitt projekt har aldrig varit enklare – eller snyggare. Hos Beslag Design finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören, benen och belysningen för alla rum. I det här projektet har MW Design använt sig av matchande detaljer som skapar en stilren, röd tråd. Låt dig inspireras.
Årsresumé 2021 – våra höjdpunkter och nyheter

Årsresumé 2021 – våra höjdpunkter och nyheter

Det har nu blivit dags att runda av 2021 och blicka tillbaka på några av våra höjdpunkter från året. Vi vill också ta tillfället i akt och tacka alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och följare för ett fantastiskt år. Vi ser fram emot 2022 där vi har fortsatt fokus på ett innovativt sortiment, kreativitet, service och hållbarhet.